HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Sunday, 30 December 2012

Gemersik Tari Juara Superstar Musim Pertama

Assalamualaikum

Hai kalian maafkan saya tahu saya da lama jarang meng-update-kan blog kerana saya busy pegi holiday la , pegi cari kerja laa itu semua memerlukan waktu yang agak lama . Dan harini 31 Disember 2012 maknanya harini kita akan meninggalkan tahun 2012 .. Sepatutnya semalam Ieka update entry ni tapi Ieka baru sampai JB pkul 11 lebih oh memang ta larat nak menaipkan ..



kepada sesiapa yang menyukai rancangan superstar yang ditayangkan dalam astro ceria mesti dia daa mengikuti perkembangan masa kini  , semalam merupakan acara kemuncak dan mahu menentukan siapa bakal juara superstar pada musim pertama . Empat finalis yang berjaya masuk ke peringkat final ialah GEMERSIK TARI , LEELEESM , SECRET dan A&M ..... untuk pengetahuan semue , semalam Ieka tengok final secara live tapi sangat menyedihkan studio teramat kecik ta sesuai untuk membuat acara kemuncak macam semalam , kalau taa disebabkan adik sedara Ieka masuk superstar memang Ieka ta beriya-iya na ikut . Pada mulanya memang ta bole masuk sebab daa full tapi dengan izin Allah , na ta na terpaksa amik sit bahagian belakang .. Kalau ta menang memang Ieka rasa sia sia pergi sana alhamdulillah semasa mendengar Gemersik Tari dinobatkan juara superstar musim pertama 


bila Airell sebut Gemersik Tari juara superstar sumpah terharu gila ta sangka budak sekecik mcm mereka dapat memegang juara .. ta sia sia Daniel dan Haziq amik berkat dekat aku dulu .. 

*chop-2 apa kaitan Ieka dengan budak Gemersik Tari*
Ieka merupakan supported gemersik tari yang men-support adik sedara Ieka sekali .. sebab tu Ieka beriya iya btw dalam twitter harituh 
terima kasih kepada siapa yang memberi sokong padu dekat Gemersik Tari ...
Tahniah Alam wakaka kerana telah mengajar adik adik gemersik tari sehingga dinobatkan sebgai gelaran juara ..

apa kata layan video dari musim pertama sehingga lah musim kemuncak 



musim pertama (zapin)


musim kedua (hiphop)


musim ketiga (kontemporarii)


musim keempat (kpop)


musim kelima (idola ku)

dan acara kemuncak





p/s : tahinah kepada adik Farah yang dinobatkan sebgai juara idola kecil musim kelima