Giveaway : Blog Aku AWESOME

Assalamualaikum

 buat pertama kali ni nya Ieka beriya sesangat nak join giveaway ni so apa korang tunggu lagi jom join






Blog saya awesome sebab tuan punya blog ni memang awesome sesangat *perasan sekejap* cuba letak cursor dekat header ada magic tau so korang bole mintak hajat LOL itu karut .. Setiap entry ada jalan ceritanya dan ada orang komen ..


Tag nama :

  1. http://amercorner.com/
  2. http://spmcandidate95.blogspot.com/
  3. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  4. http://www.aimisyahirah.com/
  5. http://apple-crunchh.blogspot.com/

3 orang komen :

Farra Izzaty said...

jemput join:)http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Suue said...

Assalamualaikom and Holla! Singgah dr GA sama. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Nak happykan birthday girl x? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah gempak-melepak? Terjah: http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Ni last eh, hehe. Nak mengarang cerita x? Sambil2 tu, baca lah cerita sue jugak ek! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai!

Yana Blogger said...

Assalamualaikum..
Thanks sebab join!
Keputusan dah keluar!

http://didijojo.blogspot.com/2012/12/keputusan-giveaway-blog-aku-awesome.html