Follow Ieka @IekaFarhana

Monday, 10 December 2012

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

Assalamualaikum

Mari join segmen Meow Mew

Make your own banner at MyBannerMaker.com

syarat-syarat

1. Buat satu entry bertajuk " Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew".
2. Letak banner yang tak berapa nak cantik tu dan link kan ke entry ini.
3. Tag tiga blogger.  *Pastikan dia tahu ya.*
4. Wajib follow Be-Log Meow Mew
5. Wajib follow blog/twitter dan like pages sponsor :
Blog : Yummies , PinkyWinky , KyLe Kesha , Dunia Wilma , Leen
Twitter : KyLe Kesha , Leen
Pages : Yummies , Pinky Winky , Dunia Wilma
6. Wajib follow google+ INI
7. Dah siap ikut syarat-syarat di atas, drop link entry anda ke entry ini ya.  AMARAN KERAS !!! LAGI KEJAM
- Pastikan Ikut Semua Syarat ya? Yang Tak Jujur Akan Ditendang -


saya nak tag Aimi Syahirah Mujadafewa dan Pyqah

7 comments:

Nik Ainaa said...

thanks join. slalu lah jenguk list peserta dan visit + follow blog peserta lain. :)

#klau nk menang top referral, rajin2lah promote segmen ini ya ^^

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dr segmen yg sme
meh singgah blog iema ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

NuRuL SyAhIrA said...

salam .. dari segmen yang sama .. singgah dan follow saya boleh ?

http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

emma michiyo said...

jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis sy :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

fara tyqa said...

hallo-2 .
fara dtg dr segmen yg same .
singgah sini n follow . =)

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew_9.html

Nik Ainaa said...

A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.