HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 4 December 2012

Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal.

Assalamualaikum

holaaa reader's malam ni Ieka na join one segmen daripada Kadija Jamal actually segmen ni sangat menarik .. so rasanya rugi kot kalau korang ta join sekali


banner yang simple tapi kemas apa kata korang join sini

Nickname : daa tentera di HEADER blog iaitu Ieka Farhana kalau nak panggil nenek pun bole HAHA 
*panggil laa kalau berani*
Birthday Date : 8 oktober 1995 *dah tua pun* so bole laa panggil nenek HEHE

gambar menarik tade , kalau gamba rock ada ! because were rock babeh 



yeayy saya daa tembak awak better awak serah diri untuk join segmen ni hihihihihi

p/s: sayaa do follow awk jangan lupa follow sini balik


5 comments:

Kadija Jamal said...

Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

done follow awak. dari segmen http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

Lyene_Diarybudak-2 said...

Dari segmen yang sama .. Cute n nice picture n ur blog :) . Btw , i follow here .. please hit me back . thanks .
http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

Meyra John said...

Hai. Cantik gambar. ^^ Ouh yeah dari segmen yang sama.

http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

Azira said...

Darii segmen yg sama :)

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html