HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 7 December 2012

Segmen Ringkas : Mencari 10 Blogger Bertuah Untuk Direview

Assalamualaikum

Malam ini Ieka ingin mencari 10 blogger bertuah untuk di review dikirakan mcm segmen tapi ini segmen ringkas sahaja macam mana nak join ?



anda ta payah nak buat entry cuma anda perlu tinggalkan link blog anda ke ruangan komen di bawah .. segala link blog di shoutbox tidak diambil kira .. Tarikh mula 7 Disember 2012 dan akan berakhir esok tepat jam 1159pm .. dan mula direview pada keesokkan harinya dan hari hari berikutnya ... if peryertaan lebih sepuluh orang saya akan pilih melalui pahcik random.org k ... maaf segmen kali ini tidak ada hadiah :)

Its so simple right ? goodluck ^^


25 comments:

secret of us said...

Saya join..^^

http://secretshaila.blogspot.com

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/

Hamir Rahman said...

amercorner.com :D

Farra Izzaty said...

http://farra-izzaty.blogspot.com/

:'D

chemija said...

hi, review la semua peserta ^^ http://kesahchemija.blogspot.com/

Mimie Najib said...

nak juga.. :)

hanyadihatiku.blogspot.com

Adilla Shahirah said...

Saya join.
http://elmoblaster.blogspot.com/

Hazirah Muslim said...

Http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/
Nak direview jugak ..hehe
Pantang dgr bab review review ni :)

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/

Lyeen De Syifa said...

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/

cheeze maz said...

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/

Miarh said...

http://silverskate-enigmaticsakura.blogspot.com/ >join<

pelengkap rusuk kiri said...

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/

:D

AyueJean said...

http://ayuejean.blogspot.com/

AyueJean said...

Ehemmmmm join2...

http://ayuejean.blogspot.com/

Nadiah Izzati said...

www.iniblognadiah.blogspot.com

natasyapink said...

http://natasya-pink.blogspot.com

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/

Yasmin Aris said...

v^^

http://yasminaris.blogspot.com/

zafirah nazri said...



http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com

::azmina nordin:: said...

http://azminanordin.blogspot.com

*fera9105* said...

http://saiafera.blogspot.com/

joinn :D

pfieya said...

Join..
http://pinky-phieya.blogspot.com

kamil salleh said...

Assalamualaikum...

Kalau nak hadiah menarik, ada cabutan bertuah. Adik iekafarhana boleh lawati di :

Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

TQ. Good Luck