HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 30 April 2012

Im Back Dengan Wajah Baru


// hey saya rindu awk :* \\

Assalamualaikum , hey saya kembali lagi tapi kali ni dengan wajah baru ! haa amacam cool ta belog ni sorry kali ni bukan belog skin , memang belog skin tu napak comel dan senang na edit , tapi ada banyak benda ramai orang tana singgah belog kita yang menggunakan belog skin , orang yang pakai belog skin tu jangan terasa pulak yee , ada sesetengah saja yang ta berminat dengan belog skin , okee harini ieka kembali dengan wajah baru ouhhh tengs lha kepada tutorials yang boleh diguna pakai :) haa before tuuu , korang mesti tertanya kenapa ieka jadi anti dengan belog skin kan ? okee sekarang ieka nak bagitahu kenapa ..

TULISAN YANG SANGAT COMEL
oke korang perasan hampir setiap belogskin tulisan yang mereka guna tersangat comel sampaikan orang yang tak rabun jadi rabun tau , sampai orang rabun jadi buta hahaha hum so ieka rasa baik guna template biasa  sebab lebih senang #sorry siapa yang terasa sebab kena terima kenyataan ;) ..

TULISAN YANG BERWARNA KABUR
dah lah tulisan comel lepastu warna pun lebih kurang nak taknak kang ta pasal-2 ada yang jumpa pakar mata lepastu terus buat operation bagi terang warna tu ,, 

TAK BOLEH LETAK APA-2 DEKAT SIDEBAR
ohhh ni memang sakit hati ieka penah try nak msukkan iklan NUFFNANG di sidebar tapi ta bole ada error , yang boleh letak dekat kat situ picca dan shoutbox , okee sampai lah ieka ada otak yang matang ieka tukar balik ke asal ..

BELOGSKIN SUSAH NAK EDIT ITU INI 
yeay-2 memang betul pun , susah gila nak edit rasa diri mcm di control , errr nak buat itu tak bole na buat ini ta bole rasa nak hentak keyboard atas meja haaa ,

CURSOR YANG TA BOLE GUNA PAKAI
sesetengah cursor yang digunakan dalam belogskin terlalu kecil sampaikan bijik mata nak terkeluar , nak tukar balik ta pasal-2 tertukar benda len so terpaksa sabar lha -____-

itulah serba sedikit kenapa ieka memang cukup ANTI dengan belogskin ,
bagi sesiapa yang guna belogskin tu jangan terasa lah ieka cuma bagi pendapat apa yang ieka dah lalui .. 

so guys minggu ni ieka da start exam until 25/5 ouhhh kejamnya jadual ta mcm padat lha kan ? 
haha apa-2 pun tengs sebab bagi tunjuk ajar 


Friday, 27 April 2012

Lepaking Di Kedai Mamak




// aumcakk saya sentiasa berada di setiap post ! betapa hebatnya saya kan ? \\

hai salam satu malaysia kawan yang saya sayangi #ayat minah ni lagi nak bajet ?!  ehemm sorry dah lama kan kita tak bersua , anda semua bagaimana ? sehat tak ? hope sehat lah kan ! oke tanpa membuang masa bulan depan saya dah mula busy dengan exam pertengahan tahun saya ayooo ta study lagy lahai na SPM penyakit MALAS di tu makin jadi-2 tau macam mana nak hilangkan penyakit tu ? ada penawar tak ? oke ieka dah banyak merapu dekat situ , ehemm tadi petang kita ada kelas SENI mcam biasa , start pukul 3pm sampai lah 5pm fuhhh padatnya jadual ieka 5hari apa bole buat budak SPM lah katakan ? nak A+ katakan kene berusaha sikit kan ? oke ingat balek tu na tengok rehearsel tapi tukar tempat pulak haihh tapi-2 aku tana ikut farzana dan aku terus mengambil keputusan lepaking di mamak bersama niny dan dea . fuhhh punya lah penat menapak oke fine kereta yang dipandu fina rosak #perempuan ni men belasah bwk .. lepak-2 sampailah pukul 650pm , sepanjang lepak dan tatahu nak buat apa , aku pun layan kepala niny , nak tahu apa ? haa ieka layan kann jee dia amek gambar , kononnya setiap gembar dia ada cahaya dan dipanggil NUR *mata keatas tangan ke bahu hahaha ,, hee jomlah tengok budak kecik sorg niy berlagak di lensa camera buruk aku .. 


kononlah ada NUR pegy lah boleh jalan daa hackktuihhhh 


ewahh na tumpang konon haha tdi kata org # saje na test power niny tuu 
ehemm tapi kita orang tetap comel 

ekceli sebenarnya banyak lagy tapi gambar banyak hilang hayoooo sampai jem henset brok aku hahaha
tetapi harini punya cerita memang ohsem lah kecuali uztazah , disebabkan dua orang satu kelas kene , im sorry uztazah :') jangan lah merajuk lama sangat nanti lekas tua :)