Ada Yang Berminat Nak Jadi Model Hijab ?

Assalamualaikum

Hai guys lamanya Ieka ta update blog kan ? saje jee na buat korang jadi rindu jenguk blog Ieka ni hihihihi ..
korang korang harini Ieka cuma na sampaikan apa yang patut .. 
Ada tak dikalangan readers ni berminat nak jadi model hijab ala ala model hijabista tuh ? ada tak ada tak ?
kalau ada jom join 'KARNIVAL KARANGKRAF' pada 1 hingga 3 Feb ni ...

Majalah Hijabista tengah cari new model kalau korang berminat bole laa mencuba naseb kan ? 

so bagi sesiapa yang berminat bole laa datang mencuba naseb , Ieka cuma sampaikan apa yang patut :) ohh yeay tempatnya dekat karangkraf yew kawan kawan datang jangan ta datang


caranya ? 


haaa kalau tak nampak tekan gamba kat atas tuh 


kalau nak tahu lebih lanjut bole ke Fan Page Hijabista Magazine

p/s : sorry Ieka cuma promote apa yang patut kan



0 orang komen :