1.11.2013

Pendidikan Blogger

assalamualaikum

Hai kalian semua , da faham ta konsep 'cinta itu ibarat menunggu bas' ? kalau ta faham sila ke entry tadi :p 
semalam kan ada mahluk jahat sakat Ieka sampai na terjatuh katil naseb baik my persia cat selamat Ieka 
tengok ni dia buli Ieka



// tekan gamba tu biar kasik jelas \\

HAHAHAHA 
rasa mcm na pergi dekat dia cubit lengan dia sampai bengkak hahahaha XD tapi naseb baik jauh kan 
ada ke patut cakap mcmtuh ...
tapi Ieka ada tengok buletin utama semalam yang Menteri Pendidikan Malaysia na buat satu pendidikan baru di sekola


Korang tahu tak menteri pendidikan malaysia na buat satu pendidikan baru untuk pelajar sekolah ?
korang tahu tak ? haaa ni Ieka na kasik tahu laa , mehh rapat sikit Ieka na ceghita bagi yang telah terlepas pandang .. Menteri pendidikan malaysia na buat "pendidikan blogger" khas buat pelajar yang naik tingkatan 4 dan 5 .. pendidikan blogger bermula dari batch 97 .. so Ieka tahu mesti kebanyakkan adik adik yang mempunyai blog daa pakar kan pasal selok belok dunia blog ni ..

korang ta percaya betul laa cuba tengok gamba ni


betul kan ? korang tana percaya sudah bagi yang nak tahu info lebih lanjut kita teruskan membaca ..

untung laa korang kan , asal lepas jee batch 95 mesti na bubarkan sistem baru ,, ta achi :(
kelayakan na amik kos ni senang jee 

apa syarat kelayakan ?

- kena wajib lulus dalam semua subjek
- sekurang-kurangnya BM dan BI ta dapat D atau C ..

itu sahaja .. yang Ieka dengar lahai makin jeles Ieka tengok adik adik sekarang ni confirm lepas ni mesti hari hari na pegi sekola kan ?

korang still tana percaya oke meh scroll ke bawah dengan keadaan slow motion

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Korang still tana percaya jugak ke ? betul la
Ieka pun terkejut mcm tipu jee kan tapi Menteri Pendidikan Malaysia siap tulis dalam fan page dia lagi
kalau na tahu sila scroll ke bawah lagi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lagi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
anda hampir berjaya 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


yeahhhh itu dia

ANDA SUDAH DITIPU 

TAHNIAH ..

HAHAHAHA
jangan marah nanti kene jual :p 


3 comments:

Sue PeLik said...

huhuhuhuhu. ingatkan betul tadi ada pendidikan blogger baru nak p. huhuhu

ieka farhana said...

hikhikhik :) baru na apply eh ? hahaha suruh encik Rizwan buat kan k :p dia yang bg cdgan

Diera Tekikushika said...

haha. tgok gambar TPM pon dah tau edit tuuu hehe