Blog Ieka Farhana Kene Block

Assalamualaikum

Hoihoi apa khabar kaum kerabat ku , adakah semua sihat ?
korang tahu taa blog Ieka kene block dengan pakcik google pakcik google jahat :( sampai hati pakcik google .. Ieka tekan link Ieka sekali dia keluar notice mcmni




cuba korang tekan link ini keluar tak gambar pencuri tuhhhh :( ya allah sedihnya :(
nak buat macamana ni ? anyone ?

12 orang komen :

dhiah.sofea said...

saya dah tekan linknya. ta ada keluar gambar thief tu :)

ieka farhana said...

Betul ke ? Kenapa Ika bukak ta bole dia keluar gambar pakcik tuh

Uthey Archie said...

tekan advance and click PROCEED in your own risk.
tak pun, pergi setting, click show advanced setting and untick Enable phishing and malware protection.
:)

ieka farhana said...

Thankyou :)

Nieyxzha Hassan said...

Bloglist ada virus kot..kena check

ieka farhana said...

Mungkin laa

Nurfaezah Abdullah said...

now okay dah?

ieka farhana said...

Still not :( ada org cuba na curi

Qaseh Farra said...

buleh je..xde gambar pencuri pon..

ieka farhana said...

Maybe lappy ta occay

fifie said...

Rasa ada orang tanam virus di blog ieka. cuba check di comments.

ieka farhana said...

Ohhh i'll