Blog Pilihan Ieka Farhana #3

Assalamualaikum

memandangkan harini 28/2/2013 dan esok masuk bulan march *alamak hatiku berdegup kencang* .. Jangan ditanya apa yew .. dan Ieka akan review blog pilihan Ieka so disebabkan bulan satu (januari) Ieka ta sempat na post tapi harini akhir bulan febuari Ieka recover balik yang pasti Ieka akan review blog yang dah join segmen ringkas : review 10 blog bertuah dan Ieka ada bagitahu dekat entry ini sebenarnya Ieka memang na review lima tapi yang satu blog tuh blog dia ta bole bukak laa so Ieka cuma dapat review 4 blog jee ..

  • page web loading memakan masa yang agak lama *tatau laa line saya lembab ke atau blog awak berat
  • memiliki sidebar lengkap dan kemas . everything is pinkk sukaaa ...
  • blog yang agak simple dan kemas
  • suka baca entry ni untungnya dia *muhasabah diri kejap 
  • owner masih lagi menuntut ilmu dan sweet 21 wink wink~
  • owner this blog mengingatkan Ieka dekat bekas blogger kita miss z , kenal hanya melalui penulisan shaja.

  • suka tengok template kak niera kemas sangat .
  • terima kasih kak niera kenal saya kepada NNA aka Ecah tanpa kak niera , ieka ta dapat template se-cute ni haha ..
  • masuk ni dah dua kali Ieka review blog kak niera tapi kali ni review sebagai blog pilihan akhir bulan nie
  • header cun kebabommmm hehehe ^^
  • kak niera anak sulung ? fuhh sama mcm Ieka *give me 5
  • kalau nak kenal siapa kak niera boleh pergi ke blog dia

  • Blog muja sangat simple tapi kemas
  • Muja Ieka boleh join segmen ini macam menarik jew Ieka tengok hehe
  • kak muja pasang laa widget shoutbox kat sidebar nant senang nak tinggalkan jejak 
  • kak muja ni sangat comel orangnya *sesuka Ieka jee panggil akak hahaha tapekan ?

  • actually Ieka berkenan dengan hasil karya nabila medan ni semuanya cantik cantik belaka
  • header baru nabila ni comel sangat laaa
  • tuan tanah blog ni masih sekolah tahun ni na SPM kan ? goodluck ^^
  • kalau Ieka pengodam da lama Ieka hack blog nabila dulu hahaha tapi Ieka ta sejahat tuh 
so ini sahaja yang menarik perhatian Ieka , kalau korang jadi blog pilihan Ieka setiap hujung bulan sila laa kemaskan blog korang hehehehe ^^

1 orang komen :

Nurmujahidah Ismail said...

Thank you for this. Mmg sje x ltk sbb bnyk spam and nk bg backlink kt semua yang sudi dtg blog mj. Link kt shoutbox xde ksan di google page. Jeheheh