Blogger Belia Blogger Cool

Assalamualaikum

Jom join segmen manfaat dari blog otai kita Hasrul Hassan


Disebabkan tahun ini Ieka dah menjangkau umur 18 tahun jadi Ieka rasa , Ieka memang nak cuba segmen Blog Otai kita ni :) Kalau korang nak join boleh cari entry ini

Nama Blog ini Ieka Farhana kenapa Ieka Farhana sebab bukan peminat tegar pelakon Eykaa Farhana tapi memang asalnya memang Ieka Farhana . Tagline blog ni , perjalanan seorang gadis memulakan kehidupannya sebagai seorang blogger , macam Ieka bagitau tadi umur Ieka kini sudah menjangkau 18 tahun nampak tak Ieka ni bersungguh sungguh na kecapi jadi belia LOL occay Ieka memain .. URL blog ni dunia-iekafarhana.blogspot.com cool kan URL blog Ieka ni :) Kenapa blogger belia seperti saya adalah seorang blogger yang cool ? ahakss .. Biarlah orang tak nampak kita sombong , actually Ieka memang tak sombong , tegur jee laa kekadang Ieka ni terlebih friendly sebab tu Ieka cool :) jadi cool-kan best :) takkan nak jadi hot , Ieka tana jadi hot tapi nak jadi cool boleh cengitu ? Cari jee Ieka kat twitter in sha allah kalau ada orang tegur Ieka tegur laa balik . Ehem kalau korang dah kenal Ieka korang akan tahu Ieka ni seorang happy goo lucky . Jangan risau Ieka , Ieka ni suka berkawan so kalau nak jadi blogger cool jangan sombong , jangan kedekut ilmu dan jangan semua yang dilarang tu la :)

Dateline : 8 Febuari 2013 pukul 3petang
segmen ni khas untuk 18 tahun - 40 tahun

0 orang komen :