HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 2 February 2013

Creative With

Assalamualaikum

Hai dekat JB tengah hujan lebat bestnya kalau tidur balik ni hihihihihi .. Nak keluar pun malas better duduk rumah tidur zzzzzzzzzz dan badan makin hari makin bolat bolat dalam erti kata lain bulat HAAHA ... 


"ada yang masih buntu nak cari hadiah birthday yang mcmana ?"

"tatau na bagi apa semuanya da ada"

"anniversary ni na kasik apa ek ? nak bagi kelainan sikit tapi taktahu macamana"

Haa ? korang ada masalah macamni ke ? kalau ada kan , Ieka ada cara macamana nak selesaikan masalah korang tu .. Yang pasti korang kene baca sampai habis laa baru korang tahu , apa Ieka nak sampaikan korang ta terfikir ke na bagi card ? 

"alaa setakat card buat apa beli jee laa kat kedai dueinggit"

maksud Ieka bukan card kat kedai dueinggit tu , korang tahu taa ada satu card making sangat cantik lawa dan kreatif , mesti korang tengok gambar di bawah ni maybe korang na order bebanyak .. percaya laa cakap Ieka selain card ada mcm mcm lagi ada
jom terjah







lawakan ? haih siapalah yang bagi Ieka mcmni .. korang beli laa untuk Ieka eh ?
kalau korang berminat boleh cari kak azah di FanPage Art by Azah Azrina
harga yang paling cool stakat ni rm35-rm250 ....
sesuai diberi untuk orang yang kita sayang ..
mungkin anda boleh cuba lain dari yang lain .. 
 selain itu Art Azah juga menerima tempahan 
shoes makeover bagi sesiapa yang nak buang kasut crocs tuhh bole laa pegi jumpa Azah 
biar Art Azah makeover bagi lawa mcmni


dan ini


tak kisah lah kasut apa yang penting kasut yang daa taa sedap mata memandang bole bagi Azah makeover kasut korang tuh ...
berkenan ? mcm biasa boleh cari Azah dekat 


Fanpage Art Azah Azrina

p/s : nak bagi Ieka pun takpe , Ieka sanggup menerima HAHAHAHAA selamat mencuci mata


2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

cantiknnyer..sgt kreatif

AyueJean AJ said...

Kasut last sekali tu cantik...
Rasa macam nak hantar makeover kasut sendiri kat dia....=D