Demam Harlem Shake

Assalamualaikum

Selamat Petang kalian yang dikasihi .. Fuhhh asal petang jee mesti bahang dan panas kekadang sampai berpeluh walaupun sudah pasang tahap kesejukan 10 still berpeluh .. Tapi Ieka tanak cerita pasal panas bahang , Ieka rasa mcm Ieka ketinggalan zaman jee ..

korang pernah dengar atau baca atau sebut perkataan HARLEM SHAKE ? wehh mereka tuh adik beradik uncle PSY miahahaha tapi siapa reka Harlem Shake yew ?
kalau Oppa Gangnam Styles lebih dikenali dengan Tarian Kuda Mabuk tapi Harlem Shake merupakan tarian terkinja kinja tanpa tempo .. 

 dan sekumpulan pemuda mencari demensi baru tarian HARLEM SHAKE jom saksikan video di bawah




4 orang komen :

Nao Mei said...

cik akak tak tahu benda cam tu dear...hihi :)

Aina Mansor said...

Benda yg tak baik cepat ja org terikut kan? Parody Harlem Shake ni sampai dah berlambak kat Youtube :(

Nurfaezah Abdullah said...

sy x tahu apa2 langsung psl harlem shake ne. hehe x kisah la...

Kila Lala said...

macam2....