Kalau Aku .....

Assalamualaikum

Ehem buat pengetahuan semua , Ieka sekrang tengah busy mencurahkan idea dekar manuskrip terbaru Ieka .. Manuskrip apakah ? actually orang kata belum cuba belum tahu kan .. Wait wait kenapa Ieka masih lagi nak bermain teka teki ni ? hee saja na buat korang pusing kepala memikirkan apa yang Ieka na sampaikan .. dengan lafaz Bismilah .. 

Ieka pernah tanya dekat kawan karib Ieka *skema ayatku* hahaha pedulikan .. Ieka pernah tanya mereka "layak ta Ieka na buat novel ?" sebab aku tahu aku masih lagi muda untuk menulis novel . Karangan BM yang terabur ada hati na tulis novel lahaiiii , yang harus menggunakan otak sastera 24 jam , tapi ta salahkan kalau kita mencuba .. Ieka sebenarnya memang nak tanya pendapat kawan blogger dulu tapi Ieka rasa better Ieka tanya yang terdekat dulu .. Kini Ieka sedang bersungguh sungguh menulis , kalau tade aral melintang Ieka akan hantar manuskrip Ieka dekat orang tertentu if dia terima dengan jalan cerita Ieka ada laa tuah nya disitu tapi Ieka masih ragu ragu mahu menruskan atau pun berhenti seketika .. Tapiii kalau ada rezeki adalah nant .. so pendapat korang mcmana ? layak ta Ieka na tulis novel .. sebab itu memang impian Ieka pun dari form 3 ... 

p/s : comel tak Hydir Idris ni?



muka dia ada iras iras mcm twitfamous kita Miyyo Azman 


kan ? nak tahu siapa Hydir Idris tunggu episod akan datang hahahahaha

0 orang komen :