Kita Sahabat Selamanya

Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan march kan ? korang tahu tak Ieka tengah bimbang pasal apa ? pasal result SPM laa , haa masa lepas SPM tu ta ingat benda ala ni kau sekali naik 2013 huarghh rasa gementar , takut , risau mcm mcm perisa ada tinggal nak goreng jee kau .. Tapi Ieka tana cerita pasal result , Ieka cuma nak cerita pasal "sahabat" rasanya kali terakhir Ieka napak mereka 6/12/2012 fuhh lama tu daa dekat dua bulan Ieka ta tengok muka annoying mereka huahuahua apa kabar laa mereka ? sihat ke tidak ? cehhh Ieka sebenarnya sombong jumpa kat pasar malam ta pandang pun agagagagaga sorry kawan ..

Haihh rindu nak gelak ketawa mcm dulu , nak gaduh sesama kita sendiri , nak gosip satu meja lagi tapi rasanya daa ta bole kot sedih rasanya .. Kini dua kawan ku ditugaskan untuk menjalani PLKN .. yang lain busy kerja cari duit aku ? haaa jangan ditanya duduk rumah macam anak boss , asyik layan whatsapp 24jam .. Layan Balqis and Fara Kamal laa apa lagi wkwkwkwkwk ... 

Jom kita refresh mata tengok gamba dulu dulu 

gamba budak sekola SMK Taman Selesa Jaya Skudai Johor Bahru .. Sekola kami daa maju sejak batch 95 blah dari situ hahaha .. Rindu gila nak dengar cikgu cakap "budak lima tekun mcm hantu" hahahaha


gamba masa lepas conteng conteng tudung hihihihihi



muka time mcm budak budak sekrang da dewasa memasing huahuahua



rindu budak ketot ni sekrang kat PLKN Pagoh 


see nampak sangat ponteng kelas hahaha ..
pegi toilet pun bawak rombong cik kiah


masa kem perkhemahan tahun lepas dan terjumpa abg fasi (abg andak) dekat twitter kahkahkah 


rindu gila time ni semua tengah jakun dapat jersey bola baling pada kenyataannya aku bukan bola baling hahaha

ini jee aku dapat upload huarghhh sedih tana tengok gamba dulu dulu lagi nant menanges ta tentu pasal :(

p/s : Korang tahu ta persahabatan tu penting dalam hidup kita mereka merupakan orang kedua dalam hidup kita jadi jaga laa sahabat anda sebaik mungkin sebelum dia hilang di mata kita nant