HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 5 February 2013

Review Blog #1 dan #2

Assalamualaikum


Hai korang , terima kasih lah sebab sudi join segmen ringkas Ieka yang ta seberapa tu hikhikhikhik thanks kepada 15 blogger yang sudi letak kan link dia dekat bawah .. occay maka dengan ini saya mengisytiharkan bahawa Segmen Ringkas : Review 10 Blog Bertuah telah pun tamat pada pukul lima petang tadi ,,
so buat blog bertuah pertama dan kedua jatuh kepada 


jatuh kepada blog number 4


ini lah orangnya korang bole BW ^^ ke Kesah Aku , Dia dan Dot Dot Dot

  • Forever Pink
  • Sidebar yang lengkap dengan Widget Followers , Cbox , Bloglist and past entry 
  • Jumlah Post yang sempurna
  • Tuannya sangat cute comel :) *ayat bodek* hahahhaa
  • Perfect
dan untuk blog kedua jatuh kepada

dan inilah orangnya :)



  • kalau jejalan nant mesti nampak satu misai cuba tekan kat situ ada magic
  • pakai blogskin eh ? cuba elakkan
  • memiliki sidebar yang lemah 
  • Jumlah post occay tade masalah 
  • cuma cuba elakkan guna template blogskin :)


ini sahaja untuk harini esok kita sambung review blog #3 dan #4 rasanya nak pilih abang Era'z Fadzli sebab dia satu satunya kaum adam yang join segmen ni heee :)

p/s : selamat berblogging teruskan maju dengan dunia blog :) 




3 comments:

mimi nasir said...

ehh tak sangka mimi kena. hikhik.
ha'ah mimi guna blogskin tapi nak bt tempahan full edit blog, cuma tak direply lagi.. hee. thanks :)

farah.fauzi said...

Eh?? Eh?? Seriously bertuah kan kan kan?? Hee.. thanks a lot dear..ayt bodek tuu nk terime ke tak eh? Hahaha... okay, maseh terharu jd peserta bertuah niee * lap air mate* :D

Eraz Fadli said...

waaa... tq sebab bg firasat nk review blog abg eraz.. ;)