HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 6 February 2013

Review Blog #3 dan #4

Assalamualaikum

Harini Ieka na teruskan review blog .. Ehemmm ada orang mintak Ieka tutorial new entry kat atas tuh .. nant laa Ieka bagi ehhh ... sekarang Ieka na review blog bertuah yang telah join Segmen Ringkas : Review 10 Blog Bertuah dan semalam Ieka dah review blog #1 dan #2 di sini so Ieka na teruskan blog bertuah #3 dan #4 lai lai lai mari dekat mari rapat :)

blog ketiga jatuh kepada orang yang pantas kilat terus tinggalkan link dia di bawah .. hehehehehe


dan inilah orangnya



jom BW Miss RA

  • geram tengok header awak nak pinjam bole ? hikhikhik
  • memiliki sidebar yang kuat semua lengkap
  • Forever Pink 
  • Jumlah Post tade masalah 
  • Perfect


dan semalam memang Ieka ada bgtau yang Ieka mmg na review blog abe kita sorang ni jengjengjeng skali random.org tu terus pilih blog number 10



dulu orang ni bertuah sebab dapat topap free kan ? kali ni dapat review heee

jom BW Eraz Fadli

  • memiliki sidebar yang kukuh :)
  • jumlah post yang stabil
  • header yang sangat macho
  • Perfect
esok Ieka akan review blog #6 #7 #8 .. sebab jumaat Ieka daa na naik penang huhuhuhuhu

p/s : terus maju dalam dunia blogger :)