Review Blog #5 #6 dan #7

Assalamualaikum

Hye malam ni Ieka na teruskan lagi review blog bertuah dari Segmen Ringkas : Review 10 Blog Bertuah , hari selasa harituh Ieka telah review blog #1 dan #2 di entry ni dan semalam Ieka da review blog #3 dan #4 di entry ni dan harini Ieka na teruskan review tiga blog maknanya tinggal lagi tiga :) 
so korang harini kita nak review blog tempat kelima



wee wee wee blog bertuah jatuh kepada Peachippo

  • awak awak kalau bole letak widget followers kat sebelah ehh nant senang orang datang nak follow
  • jumlah post kalau bole letak dalam bilangan 1 ataupun 2 supaya memudahkan orang lain tidak penat membaca blog 
  • sidebar yang lemah awak tolong rujuk blog otai k
  • blog awak banyak harus diperbaiki lagi :) 
  • kalau boleh letak shoutbox eh senang orang na tinggalkan jejak
blog keenam jatuh kepada



nak cuba laa hihihihi comel ..

  • sidebar yang lengkap dan kukuh 
  • jumlah post yang sangat bagus 
  • warna hijau itu warna yang sangat tenang
  • Perfect
dan blog ketujuh jatuh kepada




  • purple itu tenang dan indah
  • sidebar yang lengkap dan kuat
  • alolololo comelnya doodle dekat header dia na pinjam bole ? hihihi
  • cuma jumlah post tu kene kurangkan sekurang kurang nya letak 1 atau pun 2 occay
so esok Ieka akan review lagi 3 blog .. yang lagi lima ta berjaya tu nant Ieka review blog korang akhir bulan dua ni occay :) Ieka janji .. 

p/s: terus maju dalam dunia blogger 







4 orang komen :

Cik Aishah said...

Thanks ye review ye...
nak pinjam doodle..??
boleh2..pinjam lah..hehe..
Insyaallah, nanti saya kurangkan ye...:D

P/s : jom join segmen saya...
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-masuk-bloglist-review-blog.html

Nurfaezah Abdullah said...

waa rajinnye review blog hehe.

peachippo said...

thank you.

Izzah Norlizah said...

perfect???hahahaha,,,syukur Al-Hamdulillah & 3ma ksh coz sdi review blog sy,,,,

xska,b'tuah d antra org yg plng b'tuah ^__^