HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 4 February 2013

Segmen Ringkas : Review 10 blog bertuah

Assalamualaikum 

Hai selamat petang semua , harini cuaca agak baik kan ? redup jee best ni kalau buat segmen ringkas .
hehehehehe actually dah lama sangat kan Ieka tak buat segmen last tahun lepas , nak buat tapi rasa macam malas hehehehe ^^ .. disebabkan ramai sangat buat so Ieka rasa mcm nak buat ..





 segmen ni ringkas korang tak payah buat entry cuma korang perlu tinggalkan link dekat bawah ...

start harini esok tepat jam 5 petang habis ...

Ieka akan review 10 blog bertuah kalau lebih 10 orang Ieka terpksa pilih melalui random.org

Good Luck

15 comments:

rodiyatul akmar said...

nak jugak :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/

Nurmujahidah Ismail said...

www.mujadafewa.my :D

ZATI said...

nak2 !! http://aqoustica.blogspot.com/

farah.fauzi said...

saye!

rajafarah94.blogspot.com

:)

Cahaya Kasih said...

Salam..harap terpilih utk di review...:)

http://cahayakukasih.blogspot.com/

Izzah Norlizah said...

nk cba la :)

izzah-norlizah.blogspot.com

Cik Aishah said...

nak cbe lah...

http://sayaaishah92.blogspot.com

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/

kekapas berceloteh said...

join :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com

Eraz Fadli said...

www.erazfadli.com :-)

mimi nasir said...

www.miminasir.my :)

Nieyxzha Hassan said...

Nak join..

www.nieyxzha.com

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

peachippo said...

http://nonontruestory.blogspot.com

BaNu Syah said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com