HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 14 February 2013

Tahap Kemalasanku Semakin Kronik

Assalamualaikum

Ada orang tak ? hihihihi *jgn na ada org sangat ieka* seperti sedia maklum last week Ieka menyusur ke Penang hantar orang kahwin .. who married ? who married ? Ieka lew , hahaha XD gurau tade laa Ieka masih muda .. Kalau korang nak tahu semenjak akhir akhir ni makin kerap Ieka update blog kerana tahap kemalasan dah tahap KRONIK !!!!

Jari yang nak menaip nih tak tahan apatah lagi nak switch on lappy memang malas tahap KRONIK .. 
Harini Ieka saje update blog untuk release tensiun .. rindu nak BW setelah seminggu Ieka menghilang .. Oh yeayy terlanjur Ieka nak update ni , Ieka nak kenalkan mamat yg muka iras iras miyyo azman tuhh ..

 

ini lah Hydir Idris

siapa dia ? siapa ? haaa meh laa baca sampai habes

Beliau merupakan seorang anak muda yang bersuara besar dari Singapura , negara jiran kita . Actually Ieka mula mengenal jejaka hensem ni dari Youtube .. sedap suara dia ..

jom kita layan cover Hydir Idris ni


lahai melting sehh dengar suara mamat nihh kalau laa jadi bf Ieka alololololo so sweet *da mula daa
haha

Ieka ta larat nak taip daa ni jejari da longlai .. kalau nak kenal hydir idris lebih dekat boleh pergi entry ini

bye uolls nak tidur sebentar hahaha



No comments: