HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 12 March 2013

Nak Ke Tak Nak ?

Assalamualaikum 

Fuhh busy Ieka mengalahkan pelajar kolej sampai ta menyempat na bagi ruang dekat sini ...
Sorry lah baru harini Ieka ada mood na update sebenarnya memang nak delete blog ni .. sebab apa ? tade idea laa awak na update .. seriously kalau korang lalu kat blog ni pun ta mcm dulu kan ? yang selalu dalam mood happy hihihi tapi sekarang ta macam dulu daa na buat mcmana korang pun daa ta sudi na lending sini lagi ...hukhukhuk sedih saya (T_______T)

so malam ni Ieka na tanya korang na taa Ieka buat segmen mcm dulu-dulu ? bosan pulak bila 3 bulan duduk rumah tade buat pape kan ? kalau korang na habaq maiii sini .....

review balik segmen lama

-segmen ni merupakan first segmen dalam sejarah blog Ieka Farhana cuma 28orang sahaja yang join terima kasih lah siapa yang sudi tuh .

-ini merupakan segmen kedua Ieka Farhana ... sorry lah Ieka punya segmen biasa jea banner buruk na mampuih hahaha ..

-Segmen ketiga setelah IekaFarhana buat segmen up followers and bloglist ... 

-dan ini merupakan segmen terakhir Ieka .. so maknanya dah lima bulan Ieka ta buat segmen panjangg ..

so korang na ta Ieka buat segmen mcm dulu dulu lagi ? terasa rindu na blogwalking seriously (-____-)

p/s :  :)