HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 8 April 2013

3D Street Art

Assalamualaikum

Hello kalian semua , selamat petang isnin .. Korang tengah buatpe tuh ? Homework dah siap ? Harini pergi belajar 'hentak kaki' tak ? act masa tu ada orang dia update kat twitter mcmni tau "harini penat sangat ada belajar hentak kaki" fuhhh budak zaman sekarang majulaa kan ? kawad kaki terus jadi hentak kaki haha XD usually budak zaman sekarang lebih genius dari kita ? 

So kita taknak buang masa dan taknak membazir tenaga , harini Ieka na tanya ada tak di antara abang , akak atau adik yang masa spm ataupun bekas spm dulu amik pend-seni ? .. Ramai lah orang cakap alaa orang yang sama seni ni takde masa depan :o kejamnya mereka berkata sedemikian , sekarang dengan senilah dorg terhegeh-hegeh kan ? pada harini , seni ni sangat berguna dalam setiap lapisan masyarakat .. 
Dengan hasilan seni mereka , mereka berjaya membawa hasilannya ke persada dunia .. Alaaa macam korang buat blog design blog ni pun guna seni kan ? see seni ada di mana-mana dan tidak kenal erti usia .

Ieka rasa kan ? lukisan 3D ni mampu menarik perhatian orang ramai .. 


macam real life kan ? tapi hakikatnya sebuah lukisan biasa ..

korang pernah dengar TRICK ART MUSUEM I-city SHAH ALAM ?
untuk pengetahuan semua , ini merupakan 8000 Muzium Kaki persegi TRICK yang mempunyai 5 tema Amadeus, Mesir, Marine Life, Haiwan Kingdom dan Klasik Moden...
apa yang anda boleh dilihat di sana lukisan 3D menghasilkan suatu objek yang betul sebagai contoh



dipetik dari sumber google .. 

lukisan 3D sangat menarik dan mampu menarik perhatian orang ramai ..



kalau tengok gamba ni mesti gerun kan ?


so kalau korang nak tengok depan-depan gamba seperti ini korang tak payah fly jejauh sebab di i-city shah alam telah menyediakan satu muzium khas untuk 3D STREET ART ni ..

No comments: