HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 1 April 2013

Berapa Banyak Daa ?

Assalamualaikum ^^

Maaf kalian semua , Ieka tahu Ieka dah lama tak update blog . Bukan sebab malas nak update cuma busy jew macam takde masa nak perahkan idea manipulasi dekat sini haihhh haihhhh haihhhh *mengeluh kuat* , So untuk pengetahuan semua dua minggu lepas 21 march 2013 , semua calon spm 2012 telah kembali ke sekolah untuk mengambil result memasing termasuk diri aku ni hehe . So kita hint kan je lah pasal result tuh sebab cerita dia dah lapuk kot kan ? kan ? 

Ieka dah lama ta omel kat sini elakkan korang semua terus blah dari sini hahaha .. 
btw semakin Ieka tidak ke sekolah makin banyak pulak menatang ni . Pening seh na baca satu satu .. rasa-rasanya kalau letak dalam kotak besar penuhkan ?

Korang mesti tengah fening , Ieka cakap pasal apa haa ? Ieka cakap pasal gamba di bawah ni


tu haa surat tawaran dari IPTS berlambak gila pilihlah mana satu  korang berkenan ?  harini pun baru sampai lagi pehhh kalau jual dekat apek jual surat khabar lama mesti mahal hooooooo ... 
tak payah cakap surat lah .. daripada telefon pun sama cuma , ada sorg mamat ni huihhhh rajin call Ieka .. lepastu suka buat Ieka blur haha .. tapi kebanyakkannya Ieka ta pergi lah sebab semua course Ieka nak tu takde cuma Sabtu ni Ieka dah pergi daftar dekat YPJ yehuuuuuuu .. YPJ tu apa seacrh baby google k ..

p/s : nak usha kolejmasa pulak ...

5 comments:

AyueJean AJ said...

Buat piliahn yang tepat dam make sure boleh catch up... =D

Mysara Ab Rahman said...

adik akak dh nk hbis blajar matrik pn kolej swasta still kol dye..
wt pilihan yg btul..:)

dayteenlea said...

pilih betul tauu

Cik Mun said...

pilih elok2 ye..

Ezad Izzuddin said...

Banyakkan tawaran dari swasta , tapi yang penting tunggu upu dulu :D