HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 12 April 2013

I'm Directioner

Assalamualaikum

Hii kalian yang saya sanjungi , selamat petang jumaat !! apa plan korang petang jumaat mcmni ? sharing lah sikit dan sila jangan contohi diri Ieka sebab Ieka akan terperap dalam bilik selama 24 jam .. Lifeless ok .. who cares ? nobody cares what ? *yehuuuu speaking London kau kalah mak jemah hehehe ..

Tajuk petang macamni tidak boleh blah .. HAHA so weird ini budak entah mimpi apa nak taip pasal diri dia dengan one direction tetiba buat enrty haa engkau .. Macam kebiasaan orang tanya Ieka .. Ieka kau suka kpop tak ? ayat first Ieka akan keluar HAHA ... apa yang kelakar pun taktahu yang pasti Ieka cuma minat Nichkhun jew tade laa tahap Ieka hafal lagu korea !! TAK TAK TAK ... haa Nichkhun tu siapa ? alaaa ahli 2pm tuh ...



dia comel what ? tapi orang cakap korea bukan penghalang untuk buang minat dekat one direction *cehh ada ke orang cakap ?! haha lakalaka laa Ieka niii ... Alaaa setakat mamat korea korang dok sanjung ta tergugat iman Ieka na minat korea tetiba .. *ayat mintak kaki kau tahu ? puihhhhh ..
Oklah , Ieka cuma nak share story macamana Ieka boleh terminat



PERTENGAHAN Bulan Januari 2013 ..

Pada kesemulajadiannya *broken malay maluu cikgu bm Ieka dapat anak murid mcmni* .. Ieka just minat one direction gituhhh-2 .. just sekadar suka takde laa suka mana pun kehkehkeh .. Kejadiannya bermula setelah Ieka pergi Kuala Lumpur ta payah nak Kuala Lumpur sangat eh Ieka .. hahaha keyelll sudahlah .. Ieka buatpe pergi keyyel haa ? Ieka pergi mintak kerja kat chow kit huahuahua that's not funny guysss .. wuuuuu~ tade Ieka datang melawat jumpa kawan lama .. ok selama seminggu ni Ieka duduk rumah dia , hari-hari Ieka masuk bilik dia , lepak dalam bilik dia hambekkk kau , setiap sudut ada poster one direction .. gila fanatik minah niii .. sampai tengok tv dia kasik Ieka naik hantu tengok dvd "up all night" tuhh dia kata nak beli "take me home" tapi tade duit .. Alaaa benda tuh tak pentinglah buatpe na beli kan ?
Ok balik ke Joho Bahru , esok pagi on lappy bukak utube dengar lagu one direction habes lagu one direction Ieka download haa sudah dah terkena sampuk hantu kot budak niii .. Lepastu pergi kedai dvd kan mesti cari "Take Me Home" nak mengharapkan mat salleh download full album lama lagii.. tapelah just cuci mata tengok opening take me home tuhh ...


sumpah mereka sangat comel , antara lima orang nii Ieka minat Niall Horan bila Ieka cerita dekat kwn Ieka yang kat keyyel tuh dia menyampuk "elehhh dulu time Niall Horan gigi terabur tanak adore dekat dia" eh !!! kalau kat sebelah dah lama kena sekeh hehe ... tapi if one direction datang Msia wa na pergiii .. ta kesah arr org nak cakap yang penting wa na pergi jugakk *hentak kaki* .. tapi Ieka ni tade laa fanatik sangat dengan one direction nii cuma bila nampak gamba Niall , automatik mulut akan menjerittt "ahhhhh omg my boyfriend" time tuh kalau orang nak cakap Ieka gila , cakap lah kalau nak rasa mulut kena cabai hahaha ... 


that's all my boy .. uuuuuu~ ada sesiapa nak baling kasut ? sila baling cepat ahaha .. kalau lelaki minat oneD ni mereka golongan lelaki comel ok .. HAHA .. 


tenung lama-lama gambar Niall sampai kau rasa nak terkeluar bijik mata baru kau pandang tempat lain XD haha ...


NOTE : Nak suka boleh tapi jangan sampai tak mengaku kau warganegara MALAYSIA XD

4 comments:

Siti Farhahnis said...

Wahh Eika.. kita samalah. Jyeahh! Anis pun minat gila ngan One Direction. Anis paling suka dgn Zayn Malik sebab tu Anis letak gambar dia kat disclaimer blog Anis. Hehe.. Kalau Eika tengok kat Tumblr Anis pun memang semak dengan gambar2 1D nie.. Anis x brpa suka dgn Korea tp Anis pun minat ngan Nickhun. Wahh.. kita samalah Eika! haha :D

ieka farhana said...

Haha so sweet anis ... Bole jadi patner ni hehehe ^^

amy fendi said...

Directioner jugak :D Louis Tomlinson <3 Nak CD Take Me Home jugak T_T

ieka farhana said...

Sobsosbsob org kat kedai ta tinggal cd tuh utk ika semua dah habes djual :')