HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 10 April 2013

Jom Jadi Followers Ke-1000 Ieka Farhana

Assalamualaikum

Harituh Ieka , ada buat segmen kan ? siapa join dia ingatlah tapi entry tuh terdelete tau .. bukan sengaja tapi tak sengaja so nak mintakk maaf siapa yang dah penat-penat buat entry tuh lepastu terus takde habuan .. So untuk tebuskan kesilapan Ieka harituh .. Ieka nak buat segmen ringkas sahaja .. Korang nak join tak ?
Kalau korang nak join kena ikhlas tau ^^ ok mudah je 


korang tak payah buat entry .. apa yang korang perlu buat korang follow blog Ieka siapa yang belum follow tuh linkkan link blog anda di ruangan komen ... bagi sesiapa Ieka belum followback letakkan link anda dan mintak Ieka followback deal ?! okok 



siapa yang jadi followers ke-1000 Ieka .. Ieka akan 

review blog korang , letak link blog korang dalam bloglist kekal dan akan dapat topap free RM5 ..
*adat laa eh , Ieka ta sekolah , ta kerja pulak tu hehe*

oke bagi yang tinggal link Ieka akan pilih 3 blog bertuah *pilih secara random

untuk direview dan 3 blog bertuah Ieka tuh akan dapat topap free RM5 .. 

dan Ieka akan pilih 10 blog bertuah *pilih secara random

untuk direview 24JAM

ada faham ? ok kalau faham jangan lupa ajak rakan-rakan lain join ...

dateline sampai ahad ini (14 april 2013) .. penyertaan akan terbatal sekiranya tidak melebihi 25 orang .. goodluck guys :)

29 comments:

Eraz Fadli said...

Dah follow.. ;D

http://www.erazfadli.com/

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/

Khairil Mazri said...

http://www.khairilmazri.com

Cik Fie said...

www.cikfie.com

Ez Bil said...

http://ezbil-official.blogspot.com/

nabila biela said...

join...www.nabilabiela.com

Setiasmile said...

join..

http://setiasmile.blogspot.com/

NurulSyahira said...

www.nurulsyahira11.blogspot.com

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

Eyqa Hasnan said...

http://eyqahasnan.blogspot.com/

Myra Aliah said...

http://www.myraliahstory.blogspot.com/

Syaza Raihanah said...

http://syaza-applemints.blogspot.com/

nor faezah alias said...

http://mrsupham.blogspot.com

Fatin Omar said...

http://fatinomar97.blogspot.com/

Iehah Farihah said...

http://iehahfarihah.blogspot.com/

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/

Isabel Diaz said...

Done..

http://angellovesoldier.blogspot.com/

Choi•Minhoヅ™ said...

followed =) follow back?

http://www.natasya-pink.my/

Nasuha said...

Salam. Sy nasuha =)
http://nasuhanass.blogspot.com/

Kembara Dunia said...

join ,

ana-gurlz.blogspot.com

Budak Kampung said...

comey dh desgn bru ni..sweet je nengok

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/

Nursyifa Azizah said...

Dah follow... Followers ke 1004

http://nursyifazizah.blogspot.com/

yan shamba said...

http://www.izyanyuyu.my/

Fatin Atira said...

join! done follow :)

http://sweetpotatostories.blogspot.com/

Ruqaiyah Amanina said...

http://greenhousera.blogspot.com/

Siti Farhahnis said...

Assalamualaikum , done followed you Eika ! =)
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/

Lyeen De Syifa said...

Lyeen dah..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com

Farsya Izzati Widodo said...

http://farsyawidodo.blogspot.com/

done follow :)