HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 6 April 2013

Lasagna ..

Assalamualaikum

Hye kalian semua , selamat hari sabtu petang-petang macamni buatpe ? duduk rumah ? shopping ? or jogging ? huu kalau ada yang jogging tuh bagus lah , maknanya dia jaga soal kesihatan ye tak ? 
tapi harini entry kita tana cerita pasal jogging or shopping tuh .. tapi kita nak cerita pasal makanan .. eh ta jadik pulak abang kakak atau makcik pakcik nak pergi jogging sebab terbaca entry Ieka Farhana pasal makanan hehehe .. 

Orang zaman sekarang , kalau malas masak jew beli kat luar malahan lebih sanggup menempah sejenis makanan yang jarang kita buat di rumah .. ehem so harini , Ieka cuma nak promote makanan kawan Ieka yang dia buat dan untuk dijual .. apakah makanan yang Ieka maksudkan ? 
tararrrrr LASAGNA 


dicuri dari pakcik google ^^ ..

ini contoh kawan ika punya lasagna





occay kepada para pembaca blog yang area seksyen 1,2,3,4,5,7,8,9,10 , sekitar ukm dan yang berminat nak tempah tu boleh lah 
hbungi beliau 0172293996 (Fara) ..
Beli lah kalau nak rasa sedap ke tak .. ? confirm sedap punya .. murah pun murah dan
Selamat mencuba :)

5 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Nampak sedap...tp jauh..telan liur jea lah jwb nye :(

Mazelina Zaini said...

arghhhh , sedapnya :) hehe , nina sabtu gini tak gi jogging pon :(

Mazelina Zaini said...

arghhhh , sedapnya :) hehe , nina sabtu gini tak gi jogging pon :(

Mime MF said...

perhh sedap nampak...so tempting~

ishy77 said...

resepi ade? nk buat jgk...hahaaaa...siyes nmpk sedap :)