HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 4 April 2013

Pretty Little Badges

Assalamualaikum

Hye kalian semua , Ieka mintak maaf sangat sebab Ieka ni macam halimunan sekejap ada kejap takde sememangnya ke-busy-an Ieka mengalahkan membubarkan parlimen HAHA .. opps takde politik dalam blog Ieka ni btw malam ni rasa macam nak update entry paling ringkas *cehh cerita dia macamlah selalu hapdet entry panjang-panjang kuikuikui~

Malam ni Ieka cuma na share benda alaa sejenis badges ...
Korang kenal tak rupa badges macam mana ? bagi yang taktahu meh Ieka tunjuk rupa badges macam mana




ni contoh badges yang Ieka jumpa dekat google .. hehehe ^^

btw apa yang istimewanya tentang badges ni ?
Ok laa kalau korang ada pape event macam wedding ke , birthday party ke , buat kempen politik ke , eh ? politik ? pun boleh korang boleh tempah pretty little badges ni ..
sebagai contoh orang zaman kahwin kan mesti nak meriah meriah bagaikan , kalau orang dulu orang kendarat mesti pakai bunga yang letak duit seringgit ke , dua ringgit ke zaman sekarang orang dah ta guna benda alaa tuh orang kata na save duit huahuahua tu kedekut namanya kan ?
kalau untuk birthday mesti ada goodies bag then korang boleh masukkan badges tuh dalam goodies bag kan ? kan ? orang sekarang berkenan tengok badges macam ni untuk buat pape event ..



berkenan tak ? kalau korang berkenan kan ? korang bole
cari Pretty Little Badges untuk pertanyaan harga bole pm atau email ke : prettylittlebadges@gmail.com
tapun boleh cari ke blog http://prettylittle-artsndesign.blogspot.com/ ..