HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 19 April 2013

Review 3 Blog Bertuah

Assalamualaikum

Harini baru ada masa nak update blog setelah hampir seminggu mood malas melanda diri Ieka , so harini kena sambung keje .. ok harini petang ni Ieka na review tiga blog bertuah , jengjengjeng dah ready ?

Segmen Ringkas Ieka  masihkah kaurang ingat lagi ? ta ingat tekan lah link tuh hehehe .. 
walaupun cuma 29 bloggers yang join itu sudah memadahi terima kasih awak awak semua hehehe .. so harini Ieka na buat entry pasal korang .. cehh glamor uolss hahaha .. tapi Ieka takutlah nak review sebab korang semua ni hebat hebat belaka kalah Ieka ni yg baru na menjinak jinak diri dalam dunia blogger ecehh tana kalah ayat Ieka heheh ..

so tiga blogger pilihan cik puan random.org kita adalah

bunyi drum
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jengjengjeng
-
-
-
-
-
-
-
-


// klik gambar biar JELAS \\

Blogger Bertuah Pertama


           NurulSyahira

itu dia header empunya diri ..

  • Blog anda sangat simple tapi kemas i like youu *gedik jap
  • Header anda pon sangat simple , itu sudah memadahi ..
  • Sidebar anda pon kukuh tapi kan dik kalau boleh edit lagi eh biar nampak cantik wuu
  • Alaaa adik ni batch 99 mudanya baru form 2 yew hehehe ^^ belaja rerajin walaupon PBS hahaha
  • Kurang kan post entry anda boleh paling max pun letak dua atau tiga .. sebab ada orang malas na scroll bawah
  • overoll okay .. dah follow adik syahira 
Blogger Bertuah Kedua


✿ FARSYA ✿

onom onom comel doodles tu hee

  • Blog serba PINK .. lawa lawa suka suka .. hehe
  • Header simple sangat jangan tukar tau dah lawa ni ..
  • Sidebar pon dah kukuh
  • OMG adik ni lagi muda laa baru 10 tahun .. OMG dik blogging blogging jugak belaja rerajin k jangan jadi mcm akak ni hahaha ..
  • UK ? fuyoooooo duduk United Kingdom terbaik lah dik ..
  • blog post tade masalah
  • overoll oke ... PERFECT dah follow farsya
dan Blogger bertuah terakhir

Blogger Bertuah Terakhir ..


Nabila Biela

rezeki kakak comel ni hehe

  • Takutnya nak review , takut akak ni senior hahaha :')
  • Blog sangat simple tapi kemas ada warna pink i like aummm ..
  • Header tuh menarik sebab gamba kak biela ada *header matang ..
  • Sidebar pon kukuh kuat jyeahhhh ta goyang laa ... haha
  • Kalau bukak fb kan notification Ieka penuh dengan muka kak biela ni hehehe .. ta payah bukak dah tahu sape hehehe ..
  • overoll ok PERFECT takut na komen bebanyak hahaha :') ..
okay itu sahaja utk tiga blogger bertuah Ieka ..
hmm topap tuntut hari ISNIN tau ... elaun ta masuk lagi ahaha .. 
nak tuntut mcmana cari Ieka di Ieka Farhana FB
kalau tak boleh add tinggalkan link fb korang kat komen ok ..
Ok perserta yang lain tamau sedih ada lagi kan Ieka na review 10 blog lagi dalam masa 24 Jam so jangan sedih ok .. korang blogwalking lah sekali dan jom eratkan hubungan silaturahim sesama blogger jyeahhhh

p/s: Ieka bagi sampai jumaat depan utk tuntut topap kalau ta Ieka pakai haha

3 comments:

Deux adore La mode said...

This blog is awesome! dont forget to follow me back :)

nabila biela said...

alhmdullilah mng...hee..hepy2..ala ieka..jgnlah tkut2..akak xmkan orglah..hehe..btw tq ieka cunn

NurulSyahira said...

terima kasih .. :D okeh ! In Shaa Allah saya akan buat blog saya lebih comell .. hihihih :DD thanks review .. :DD