Review Blog 1 2 3 4 dan 5

Assalamualaikum

Maaf Ieka selalu tangguhkan kerja haih nak tanak Ieka kena bangkit update entry ni . So petang ni Ieka na review lima blog yang Ieka dah pilih tuh .. Review blog yang mana alaaa yang segmen ringkas ini *gedik dah dua minggu tapi ta reti na update lagi hahaha .. sorry busy busy ..

So inilah hasilan daripada random.org


// klik gambar biar jelas \\


sYuhAdA sALLeH

ini blog pertama random.org pilih .. Mari kita review blog beliau ..

  • Template tade masalah cuma perlu kemaskan sikit biar bagi tersusun rapi
  • Header sangat cantik kalau header tuh bercantum dengan blog post lagi menarik kot
  • Kalau boleh sidebar tuh kasik kemas sikit , kukuh memang kukuh tapi biar tampak kemas
  • Terlalu padat dengan iklan apa kata awak susun iklan-iklan dalam blog awak satu tempat maybe nampak kemas ..
  • Blog post dah ok takde masalah
  • Overroll ok tade masalah rasanya cuma perlukan kekemasan dalam blog itu penting 


ﷲ Budak kampung ﷲ

blog seterusnya 

  • Template yang sangat kemas , masuk jew blog ni mata jadi sejuk lahaii suka hijau .. Hijau utk PAS eh ? hahaha 
  • Header tuh lawa lawa .. suka suka ada pokok kelapak gituh hehehe ..
  • Memiliki sidebar kukuh ..
  • Kalau blog post kurangkan lagi boleh tak ? jadikan 2 atau 3 post *cuma pendapat ..
  • Sejuk mata memandang segar bugar hiihihihi ..
  • Overroll PERFECT



kenapa letak icon ni ? sebab blog ni tade header hihihihi

  • Template sangat kemas , lelaki punya blog ta payah edit pon tape janji kemas macam blog abang ni .. abang ? sesuka Ieka jew panggil abang hahaha :b
  • Header ? tade header pon tape , orang na masuk tengok cerita kau kat post bukan tengok header betul tak ? hee
  • Siderbar kukuh tolong jangan robohkan kikikikiki
  • Apalagi na review ni semuanya macam ok je ! kan ? tade masalah kan ? kan ?
  • Overroll PERFECT



jom masuk blog kepop eh ? kpop sorry haha

  • Template sangat kemas dan tersusun
  • Header pon menarik , kau cantik tertarik kau memang debomb 
  • Sidebar lengkap tidak goyah dan kemas
  • Blog post banyak entry kpop ? OMG .. 
  • Overroll PERFECT


 Farahanies Territory ™

ini blog kelima .. 

  • Template kemas pink tuhhh hehehe .. loike loike
  • Header tade masalah lawa anggat ..
  • Sidebar kiri kanan , ok ok tade masalah tapi Ieka lebih suka sidebar left or right hee
  • Blog post takde masalah ok jee
  • Semua ok PERFECT
semua web pages loading takde masalah , esok ataupun malam ni Ieka akan teruskan review blog 6 7 8 9 10 sorry sesangat sebab lambat update bukan malas cuma ta menyempat hhihihihihhi .. apa apa pon selamat berjaya dalam dunia blogger mari kita blogwalking bagi merapatkan hubungan silaturahim sesama blogger ..




4 orang komen :

Choi•Minhoヅ™ said...

ahah, thanks for review ^^

Siti Farhahnis said...

Wahh.. thanks for the comment and review my blog. :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Khairil Mazri said...

assalamualaikum

thanks review blog sy hehehe

sat2 nk tanye, blog sy tak hang ke? berat ke? kalo berat, nnt sy buat lain ^_^