Review Followers Ke-1000

Assalamualaikum

Hye korang harini , Ieka nak review followers ke-1000 tuh sebelum tuh terima kasih kepada blogger yang sudi support entry ini terima kasih sangat-sangat .. So harituh Ieka dah buat entry untuk followers ke-1000 tuh di Sudah Ketemui Followers Ke-1000 ..


http://nasuhanass.blogspot.com/

Nasuha

Harini Ieka na review blog Nasuha followers ke-1000 Ieka tuh ..


  • Blog Nasuha sangat simple dan kemas , web loading pun sepantas kilat mcm kuda berlari .
  • Header pun sangat simple dan comel .
  • Sidebar pun kukuh tapi tolong letak contact me senang orang nak cari awak . Profile Nasuha perlu edit lagi eh ..
  • Blog post pon okay cukup laa paling max 3 post sahaja ..
  • Navbar sangat lengkap dengan pelbagai info ..
  • Blog Nasuha perlu diperbaiki nak simple boleh tapi jangan terlalu simple .
itu sahaja untuk review blog ke-1000 .. Selamat Maju Dalam Dunia Blogger ooooo yeayyy
jangan lupa follow insta Ieka .. instagram.com/ikafhana
Nasuha nant tuntut topap hari Jumaat ni ok dan blog anda automatik jadi bloglist kekal Ieka !! Terima kasih ...

0 orang komen :