HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 11 April 2013

Sudah Ketemui Followers Ke-1000

Assalamualaikum

Selamat malam kalian semua , 
eh korang yang sedang baca entry ni korang dialu-alu join segmen ringkas nii mudah jee
Jom Jadi Followers Ke-1000 Ieka Farhana .. ada ganjaran lumayan tau rugi tak join ..

so apa tunggu lagi tinggalkan link blog korang di ruangan komen di sini..
Korang tahu tak ? Ieka dah jumpa followers ke-1000 tuh


tudiaa .. terima kasih jadi followers ke-1000 Ieka Farhana link awak akan kekal dalam bloglist utama Ieka .. 
review blog ? haa tu nanti , tunggu dateline .. terima kasih nasuha
jom blogwalking blog nasuha
nant pm Ieka mintak topap free ok ...
boleh cari Ieka di sini Farhanah Haziqah(FB)
tuntut topap k nasuha .. terima kasih 


3 comments:

aisyah humaira' said...

wah ! tahniah !!

Nur Farahuda said...

tahniah, =D

Nasuha said...

blh tuntut top up? mcm mn nk add ye? tak ada prkataan add friend.