HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 30 May 2013

Heart Contest by KI


Assalamualaikum kalian
semalam Ieka dah janji nak update contest bersama patner Ieka actually ini contest sulung K dan I .. 
rasanya ta rugi kot kalau korang join sebab ada hadiah menarik menanti anda ..


so jangan kita membuang masa mari join



SYARAT-SYARAT;

1. Follow BLOG K & I. Follow TWITTER. Tekan 

2. Tekan >>      sampai habis loading!

3. Buat entry bertajuk "Heart Contest by KI".
4. Copy & backlinkan banner di atas ke entry ni.
5. Tinggalkan link entry di bahagian comment box blog K sahaja.
6. Like & Follow laman sosial pihak sponsor dibawah ini;

PARTNER
Shawl x5 & Topup RM5 x3

CIK ily.blogspot
Follow BLOGTWITTER & KEEK.
Topup RM5 x10 & Review Blog x5

4 u Muslimah
Tudung Bawal Matahari x2 

Coklat Bonda
Hadiah bernilai RM60 x3 & Hadiah bernilai RM40 x2 

Pearl Crystal Cottage
Tasbih x10

House of Plus Size
Blouse ((for yr mom)) x2

De Apple
Kain Pasang 4 meter x1

Mizna Online Shop
Blouse x1, Tudung Bawal x1 & Inner x1



45 PEMENANG DICARI


Peserta-peserta WAJIB ikut semua syarat yang dikenakan diatas. Tiada kelonggaran yang diberi. Link blog akan di-blacklistkan sekiranya tidak ikut semua syarat.

Wuuuuu banyaknya hadiah :O Cekelat pun ada. Uuhm dapnyeeeee! Haa kalau nak hadiah kena ikut syarat. Dah ikut semua syarat? Jujur dengan diri sendiri ya sayang x)



Cara join;



Buat satu entry bertajuk "Heart Contest by KI". Isi entry tu kena ada gambar korang bersama dengan orang tersayang ((tk kisah siapa)). Ceritakan sebuah cerita yang menarik yang ada disebalik gambar tersebut. Tidak pendek dan tidak terlalu panjang. Short story!



HC tidak akan dibatalkan sekiranya peserta kurang dari 100 orang.



Due Date; 30 June 2013 



selamat bersegmen


p/s : pemilihan pemenang akan dipilih atas dasar cerita yang menarik ..

10 comments:

Rochelle Liong said...

Saya join

http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/heart-contest-by-ki.html

ieka farhana said...

rep dkt blog lagi satu :)

Sabrina SA said...

http://sabghina.blogspot.com/2013/05/heart-contest-by-ki.html

Farah Arina said...

Jom join. :) http://arinalola.blogspot.com/2013/05/giveaway-here.html

nsyamMie said...

toink toink saya join :)

http://nsyammie.blogspot.com/2013/05/heart-contest-by-ki.html

FaRaH ^_^ said...

http://kinifarahberbicara.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

Diya Sesame said...

wahhh cantiknya banner!!! boomarks dulu.nnti join

Anina Shyqin said...

http://aninashyqin.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

Planet 3K1 said...

pemilihan pemenang berdasarkan?

lienliendot said...

http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html