Just Give Me Reason

Assalamualaikum

Disebabkan entry yang sebentar membuat anda semua jadi ganas dan saya berharap kepada pendengki tuh semua dapat balasan yang kelak nant , cepat cepat lah awak buat sembahyang taubat :) ...
lupakanlah pasal haters tu , kalau makin dilayan makin menjadi kan ? so biarkan dia , now focus dekat tajuk utama kita .. ahaaaa itu memang tajuk lagu ,

ramai tanya Ieka pakai lagu apa , Ieka pakai lagu Just Give Me Reason .. tapi tapi ada tapinya bukan pink yang nyanyi occay .. laaa T_____T habes tu siapa nyanyi ? megan nicole and jason chen .. kenal ? kalau ta kenal meh Ieka kenalkan



seriously dia sangat comel , Ieka kalau on youtube mesti dengar semua cover cover dia memang tiptop dia pon ada lagu sendiri jugak .. kalau rajin pergi youtube search megan nicole occay



ni laa dia jason chen .. asal mata dia mcm keroh ? hahahahaha Xd tapi suara sedap meh

so apa tunggu lagi jom serbu cover cover dorg 

0 orang komen :