Review Hot Bajet Korang - Xperia Miro

Assalamualaikum 

hye bloggers , how u guys doing ? haa haa haa good :p hahaha fifi azmi version :) sorry makin lama makin diamkan diri dalam dunia blogger ni tapi jangan lah marah saya lenyapkan diri ada sebab laa ..

ok sebelum Ieka mintak korang baca kisah selanjutnya , Ieka na korang join Heart Contest by KI actually ni contest sulung kami .. rugi kot kalau korang ta join sebab kitaorang tengah mencari 45 pemenang ..




kalau nak join ? boleh tekan banner di atas :) ..

harini Ieka na buat review pasal hot bajet , Ieka tahu ramai dekat luar sana sedang mencari sebuah smartphone yang senang dibawa kemana mana . Sekarang ni terdapat banyak brand smartphone yang sedang melonjak naik ke persada dunia eh ? haha .. bagi yang bajet korang dalam rm600 ke bawah Ieka suggest korang patut bila xperia miro 



kenapa Ieka suggest xperia miro ni dekat korang ? sebab smartphone Xperia ni sama fungsi mcm Galaxy , Htc .. Xperia ini terdapat empat colour ( sliver , pink , black and gold ) ..


Ieka dah guna Xperia Miro ni dalam sebulan dua , so far so good .. 

function of Xperia Miro :-


kalau korang nak tahu wayar usb dengan wayar charger sama .. 



bila korang na guna usb korang bukak laa wayar tu haaa .. 
Xperia Miro ni front camera ...
and then kalau nak bandingkan dengan galaxy y pro Ieka rasa korang patut beli Miro sebab dia lebih sempoi  :)

itu sahaja untuk reveiw hot bajet korang .. dan jangan lupa tekan banner kat atas tuh :)






4 orang komen :

Hazrina Halim said...

sama la.. ina pun gune xperia miro gak..:)

Ain Dzaya said...

best ke guna fon ni? brapa harga?

Ain Dzaya said...

best ke guna fon ni? brapa harga?

ieka farhana said...

best harga dalam rm500 lebih mcmtuh