Bling Ur Casing

Assalamualaikum

Salam Ramadan semua ada yang tak puasa harini ? kalau yang ada tu diam diam kay XD .. 
Sempena menyambut ramadan al mubarak ni korang ta teringin ke nak tukar casing phone ber-bling bling
Haa so harini Ieka na suruh membeli belah dekat Bling Ur Casing *apa Ieka membebel ni



Korang nampak tak gambar di atas tu ? mesti ada di kalangan korang suka tengok casing macam ni , macam nak order korang bukak facebook lepas tu search Bling Ur Casing kalau malas na search korang tekan link ini macam macam casing ada tablet pon ada kalau nak tahu harga boleh pm dekat facebook atau whatsapp di no ni 016-2337714  .. 

Ini contoh setiap casing 


Samsung Galaxy Note 2


Samsung Galaxy Tab 2 7 . 0


Samsung Galaxy s3


Blackberry



Htc



Nokia



Iphone

dan pelbagai casing phone korang boleh dapati kalau nak tahu lebih lanjut boleh pm tuan tanah ok :)

0 orang komen :