HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 31 July 2013

Path App

Assalamualaikum

Harini Ieka nak memperkenalkan satu aplikasi baru kepada penggemar yang suka berborak sepanjang masa , memandangkan petang ni Ieka free so Ieka buat entry tentang Path App .. Wait sebelum tu apa itu Path App ? 

Path App merupakan sebuah aplikasi yang boleh menghantar gambar dan jugak pesanan ringkas .. Penggunaan Path ditargetkan untuk menjadikan tempat meluangkan masa bersama keluarga terdekat mahupun rakan  anda ..


macam mana nak guna Path App ?

okay firstly korang pergi Apple Store (pengguna iphone/ipad) dan Play Store (pengguna android) Ieka ta pasti World App Blackberry ada ke tak nak tahu check sendiri .. Korang jumpa tak ? kalau jumpa korang install app tersebut dah habis install untuk register mcm biasa ..

okay apa yang menarik tentang Path app ni ? 
ahaaa kalau korang nak tahu apa yang menarik segeralah install sebab Path App ni sama jee mcm wechat memacam ada dan sticker dia yang comel ramai org akan jatuh cinta Ieka yakin ..


okay selamat mencuba 

1 comment:

mimi nasir said...

dah download! :) jom tengok blog mimi, ada app jugak. hihi ^^