HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 30 August 2013

Happy 3 Years Anniversarry ((Oficial Blog Ieka Farhana Dirasmikan))

Assalamualaikum

Annyeong-haseyo (( rasanya dari haritu fefeling korea kan ? ))
muahahahaha

tujuan Ieka update entry baru selepas under construction finally harini sempena 30 Ogos 2013*dah three years one weeks .. bahawasanya saya tuan tanah blog kepada Dunia Lola Ieka Farhana nak mengaku saya dah three years berada dalam
industri music blogging ni daripada meng-update segala entry yang tidak pernah ada kaitan sampai lah menjadi matang dalam bab penulisan *peh ayat memang tak boleh nak touche gituh

daripada A sampailah ke Z Ieka belajar sesuatu daripada dasar pengalaman blogger otai kita tanpa membuang masa saya Farhanah Haziqah atau yang lebih dikenali sangat Ieka Farhana nak merasmikan blog kematangan saya ni .. Anyway Ieka start bebloging pada tarikh harini tapi tahun lain dan start active pada bulan april 2012 ..

okay sekarang Ieka memang taknak cakap banyak sebelum-sebelum ni memang Ieka edit blog sendiri tapi semenjak data peribadi Ieka hilang lesap tatau kemana dia pergi Ieka mula menjinakkan diri mencari blogger yang pandai edit blog Ieka antara blogger yang Ieka maksudkan ialah miss z , cik rose , nnaisyah dan last sekali sheda ucu *siapa ta kenal antara empat blogger yang Ieka katakan ..

so korang nampak tak wajah ceria baru blog Ieka ? okay kalini Ieka memilih konsep "kematangan" dalam blog sebab Ieka dah taknak doodles doodles dalam blog ni .. Biar lah hanya dihiasi sebutir diamond yang berada di sidebar tu hehe .. Buat julung kali Ieka memilih colour soft yellow and pink .. Pink macam biasa sebab tu main colour Ieka kan .. So korang pergilah usha usha dulu blog Ieka ni yee , bagi sesiapa hendak membuat tempahan full template boleh lah cari sis Sheda Ucu di sini anda bole nyatakan macamana anda mahu in sha allah sis sheda akan melaksanakannya dengan sebaik mungkin hehehe dan harga juga berpatutan ..

Annyeong (( terkena sampuk hantu korea misal nya ))


4 comments:

Nur Atira said...

wahh lamenye die dah berblog . blog pon makin cantik .

Ieka Farhana said...

hehehe memang dah lama saje taknak bgtau

Syaza Raihanah said...

Cantik. Lepas ni mood blogging mesti tinggi. Hihi

Mysara Ab Rahman said...

lama jugak dh blogging..mmg makin lama kte akan nmpk perubahan blog kte..