Meteor Shower (Bumi Twitter)

Assalamualaikum

Dah lama tak update blog rasa macam kosong je bila orang nak menjamah ke sini harap maklum busy setiap hari sampai ta sempat nak update segala galanya .. Okay nampak tak tajuk dekat atas ? hee rasanya semalam ramai kot semua orang telah di inform kan bahawa meteor akan jatuh ! Wa tabik siapa tunggu meteor jatuh sampai ke subuh hehe , tapi yang pastinya "penduduk planet twitter" ni meriah betul bila dapat tahu meteor nak jatuh siap kaitkan rambut rosmah bagai hahaha XD merepekss kan mereka .. Tak percaya cuba tengok gambar gelagat budak twitter di bawah




// on trending semalam \\


// hehe tengok tu semangat sungguh \\


// Ieka ganas woo kat twitter ahaha \\


// janji melayu xD \\


// haa ni lagi lah terkena kapal terbang meteor \\


// bila pendakwah kecilan sibuk menyampaikan apa yang berlaku \\

hahaha see memacamkan gelagat twitter .. anyway follow lah tweet kita 



follow tau klik gambar comey tu , kalau nak followback bgtau jee kay :)

0 orang komen :