HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 14 August 2013

Saya nak duit raya Cik Misya!!!

Assalamualaikum

Annyonghaseyo *ceh fefeling korea kejap ..



nampak banner dekat atas tuh ? sebenarnya tuan blog dah memanggil untuk join segmen beliau dekat sini ingatkan nant-nant lah nak join pagi ni bukak shoutbox budak kecik ni tag kita dekat sini hehehe anyway terima kasihlah sebab tag kita huhuhuhu ..

tanpa membuang masa Ieka nak story pendek jee nih hope sis misya sudi hulur hulurkan duit raya tuh heh ..


Zaman dulu nilai duit raya punyalah kecik dalam sampul raya ada RM 1 // RM 2 so bila hujung bulan kira takdelah sampai seribu dua haha adalah dalam seratus dua tapi hari berganti hari nilai duit raya makin bertambah untung jadi budak zaman sekarang celik mata jee dalam tangan pegang RM 5 hujung bulan kira dah cecah seribu dua *okay nampak sangat tipu .. Nak dijadikan cerita tahun 2011 Ieka rasa mcm boleh kalahkan billionaire kita tuh tapi disebabkan Ieka ni cuai harta yang sukar dicari tuh telah disedekah kepada manusia yang memerlukan sobsobsob ..
The End

Sis suruh kita tag tiga orang kan ? okay jom kita tengok siapa yang kena 

Eyqa , Iqa dan Ika
hahahaha tiga Ika kita tag ni :) korang tiga Ika ni jangan lupa join segmen sis misya ni okay 
 Annyeong *ceh fefeling korea lagi tuh hee

ouh kepada yang Ieka tak tag tu korang boleh klik banner tuh tau :)

due date ( 20 Ogos 2013 ) 

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen...malam ni tamat...joom join..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Kawaii Gurlzz said...

Salam, selamat hari raya aidilfitri.

Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Good luck! ^^

pha is said...

selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Shark Kay said...

Mmg jauh nilai duit dlu2
Shark br je join

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html?m=1