Cathy Doll Beauty

Assalamualaikum


Annyeong Haeso .. (( acacaca Korea pulak kikikiki ))

Minggu lepas Ieka ada update pasal Instagram : Shopping Site Online kalau korang belum baca korang baca cepat okay kalau tak korang akan blurghh apa yang Ieka nak diupdate harini .. 


Cathy Doll Beauty

apa itu cathy doll beauty ? haa ada yang tak baca letew kan korang boleh baca dekat sini .. so apa itu cathy doll ? yeayyy ada tak sesiapa berkenan nak jadi macam doll ? kalau lelaki kata ada Ieka taktahu nak cakap kehkehkehkeh sumpah comel .. Cathy Doll Beauty ni menjual barang barang keperluan wanita atau perempuan sebab wanita itu nampak macam berumur sikitkan ? hehehe

actually sekarang dekat ig (( instand for instagram )) berlambak gila Cathy Doll Beauty Shoppe ni .. rasanya ramai tertarik dengan benda benda yang comel ni lagi lagi colour pink .. waaa mesti semangat nak kumpul duit beli barangan daripada Cathy Doll ni ..

Ieka jumpa Cathy Doll ni dari ig Kak Dena Bahrin .. Ieka tertarik dengan " Refreshing Mist Face "

apa tu ? haa ni dia



sorry dipetik sumber google .. 

haa mcmni lah ghupe sebenar " Refreshing Mist Face " anyway benda ni sangat berguna tau .. kalau korang baru habes kuliah ke pastu kulit sembab so korang spray benda alaaa ni kat muka .. pernah tengok tak Running Man ep berapa tah yang Ji Hyo spray muka guna " Refreshing Mist Face " so bila korang pakai nant muka korang jadi freshy gituh .. Benda ni cepat habes tau sebenarnya , so susah nak jumpa kalau dah jumpa tuh dikira naseb .. so dikirakan bahan ini dihasilkan dengan mineral water so bila pakai tak pedih ..

setiap kali Ieka sign in ig confirm produk ni pasti laku



haa apa function boya ni ?

kalau korang nak tahu dia mcm mask before korang masuk tidur biarkan selama 7-8jam bila korang bangun nanti muka korang glowing gituh mcm artis korea katekaw .. yang terbaru sekarang Bonjour Le Paris dia mcm sabun mandian yang wangi kalau korang nak tahu lebih lanjut Ieka akan senaraikan cathy doll shope di ig .. kalau takde ig korang boleh cari sendiri laman sengsawang facebook


  1. azie_shop
  2. cathydollovers
  3. hisyfadzbeauty
  4. shop_world
  5. lizshoppe_cathydoll
  6. koreanbeautyproducts2
dah tu jee Ieka jumpa setakat ni ... kalau ada info yang menarik in sha allah Ieka akan update sorry kalau tak dapat bw sebab bulan ni bulan busy nak uruskan travel dengan study so mcm ta sempat nak update ..  kalau ada masa in sha allah kita jumpa lagi

adios ...



2 orang komen :

Akmal Halim said...

kalau page untuk accesory lelaki ada tak ieka ?teringin jugak nak tau :P

Azie Namico said...

wahh ! azie selalu singgah dekat insta..tengok apa yang menarik utk online shopping....klu berkenan..kiat zasss shopping...ahaks