Google Problem ?

Assalamualaikum

Bienvenido (( kalini tersampuk hantu apa pulak ? )) hahaha memacam

korang korang google dah kenapa ?


tadi masa Ieka nak check email dekat gmail sekali dia keluar


haa dia keluar benda alaa tuh then pergi bukak dekat http://dunia-iekafarhana.blogspot.com

area sidebar 


tu haa dia hilang

ada tak sesiapa boleh bagitahu apa dah jadi dengan google ? 


dia sakit eh ?

6 orang komen :

akmaL said...

sy tgk Ieka punya google normal je..maybe dy demam kat laptop ieka kejap je kot..hehe :P

Ieka Farhana said...

ahahaha maybe demam ni :p kena buat medical checkup

Nurfaezah Abdullah said...

mine is okay je :)

Ieka Farhana said...

maybe lappy demam kot hehe thanks

Ida Syuhada said...

Sy punya ok jer... kadang2 mungkin line selow kot

Mysara Ab Rahman said...

mai pn kadang2 cm tu...dtg demam dye...nt dye ok la