Instagram Shopping Site Online

Assalamualaikum

Jam di dinding lappy menunjukkan pukul 430 am waktu Malaysia dan Ieka masih tidak dapat melelapkan diri tulah orang dah cakap jangan ambil kafein before tidur dan sekarang mata segar mcm burung hantu , burung hantu pun dah nak tidur balik .. 


** japp fikir nak tulis ayat apa **

Huahuahua akhirnya Ieka tertidur selama dua jam yeayyy tepuk tangan lagi sekali , jam dinding pada lappy menunjukkan pukul 752am waktu Malaysia .. tidur bersama window lappy terbuka nasib baik tak peluk hehehee ^^


Okay entry kali ini Ieka nak share apa yang menjadi menarik perhatian bila datang ke laman web Instagram di antara yang menariknya shopping site online semuanya murah belaka ..

Harini Ieka nak share shopping site mana yang telah menawan hati Ieka ni .. Jom check it out ..

DELICIOUSSCENT


Kepada peminat minyak wangi yang tegar *bukan tegar tuh haha .. Korang boleh dapatkan jenama perfume Victoria Secret ori dan harga termurah .. Selalunya dalam masa seminggu perfume dia selalu lari di pasaran yelah susah kot nak dapat harga vs termurah tuh kalau kat luar tak dapat bawah RM 80 .. tapi kalau korang nak lagi boleh datang shopping ke vshub.com haaa lagi murah ...

BRACESSTORE



Bracesstore menyediakan perkhidmatan seperti fake bracess .. dan korang boleh dapat harga murah yang penting bawah RM 200 .. Ieka tengok laku jew fake bracess even benda ala ni just untuk cantik .. Korang boleh dapat pelbagai warna dan bentuk yang tersedia ada selain fake bracess , mereka ada jual lips mask , nose up dan pelbagai jenis barang kecantikan ..


PSYCHEDELICSTORE




Kepada peminat fashion terkini korang semua dijemput serbu ke PSYCHEDELICSTORE korang boleh dapatkan pelbagai baju dan seluar trend terkini dan harga dalam RM 60 ke bawah .. Bagi orang JB korang boleh datang ke Jalan Dhoby sebab kedai ada di sana ..


RAPTLOOK



Bila Ieka tengok Raptlook kan , confirm Ieka akan menjerit sebab apa ? dia jual long sleeve dengan harga murah mata Ieka ni kecik besar kecik besar jee tengok .. Bagi korang yang suka long sleeve loose boleh jejalan ke Raptlook dan sesiapa disini mencari long overrall korang bolehlah usha usha ke sini lingkungan harga dalam RM 100 ke bawah ..


 THINGS2SHOP



Semalam baru usha benda ni , benda ni Ieka jumpa dekat Insta Kak Deena .. First time Ieka masuk sini , wahhhhh dalam ni jual Cathy Dolls Product from Korea dan pagi ni second Things2shop ni follow Ieka , so bagi sesiapa nak cuba jadi Dolls mcm SNSD tuh boleh lah order harga dalam RM 50 ke bawah .. 

MIZSIVIA_SHOPPE



Mizsvia Shoppe menjual jam tangan berjenama , tas tangan berjenama dan jugak kasut berjenama tetapi dengan harga lebih murah , Ieka tak pasti berapa sebab Ieka ta sempat usha satu persatu .. Cuma Ieka tahu jam tangan berjenama tu lebih murah ada dalam RM100 ke bawah .. kalau nak tahu boleh lah tengok sendiri ..

GORJESLOLLI



Gorjeslolli hanya menjual accessories wanita , seriously memang lawa lawa bangle dia harga dia pun ok lah bawah RM40 .. Memacam jenis bentuk ada kalau korang usha confirm mesti nak beli .. 


and the last one

KOREANBEAUTYPROD



Haa ni yang tadi Ieka cerita dekat THING2SHOP .. yang menjual cathy doll products ..





so apa tunggu lagi jom shopping .. terlanjur shopping dekat insta tuh follow lah Ieka sekali tau tau ** klik dekat sidebar icon insta tuh tau tau hehehe 


Happy Shopping 

p/s : ouh yeah nanti Ieka update pasal hijab shopping site online k ..


3 orang komen :

Akmal Halim said...

serius info ni sangat menarik..leh add banyak2 kat ig ni..hee :P

Cheida_Mymee said...

shoping kat ig x pernah try lagi..
coz macam susah je nak comunicate..

nazhifahifah said...

berapa hari agak-agak barang sampai....kalau shopping dengan RAPTLOOK