HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 5 September 2013

Minah Obses Perfume

Assalamualaikum

Bienvenido (( fulamakk terbelit lidah nak menyebut ))

Apa yang korang terbaca about me . Ieka ni memang seorang yang terlalu obses kepada bau bau wangian *sebab tu aku wangi muahahaha .. Dan apa yang korang semua patut tahu dan korang tak patut ambil tahu eh ? Ieka memang akan teruja bila lalu di kedai perfume lelagi "Body Shop" kalau shoppimg dengan ayah mesti ayah akan menggeluh sebab Ieka akan ambil masa selama satu jam dalam kedai perfume tuh , bila ayah tinggal mulalah terhegeh hegeh nak bayar hihihihihi ..


malu k meja kita bersepah huhuhu anyway dari botol kecik sampailah ke besar Ieka kumpul takde laa mahal perfume Ieka ni dalam RM 15 - RM 200 korang jangan sangka botok kecil tu pun mahal tau tapi tak pernah pakai pun hihihihi .. 

Ieka ni tengah cuci mata nak beli victoria secret perfume dekat vshub tu tapi tapi Ieka ta reti lepas tu ushaa pulak ke insta jumpa insta akak ni jual perfume yang Ieka nak tu peh memang duit Ieka habes dekat perfume jelah , tapi Ieka cuma nak mintak pendapat akak akak atau adik adik kat luar sana .. Ada tak korang dekat sini pakai vs perfume kalau ada tolong suggestkan perfume di bawah ni


sambil tengok tuh meh lah derma sikit klik sini

perempuan dengan perfume memang tak dapat dipisahkan macam isi dengan kuku kemana mana pergi mesti bawak takut nant berbaukan kalau dah berbau mood na keluar memang down habes

tapi kalau dah banyak banyak pakai confirm ada yang pening hehehe .. 





5 comments:

Sally Samsaiman said...

kita geng laa! perfume sally lg byk...asyik beli je..pakai tak nak..syg! :)

akmaL said...

sy ada sorg kawan yang suka campur2 perfume ni, pening kepala bila dy lalu..huhu >.<

Ieka Farhana said...

hehehe sally tu cume sebahagia selebihnya dah buang

Ieka Farhana said...

akmal mesti bau dia lain macam kan hehehehe

Mime MF said...

geng!! suka gak collect perfume ni..hihi asal suka je bau terus beli!! :P