Shopping Site Online For Guys (Instagram)

Assalamualaikum

Huahuahuahua tetiba harini teringin nak update setelah beberapa hari takde mood nak bukak lappy , so harini Ieka nak memperkenalkan Shopping Site Online untuk para para guys dekat luar sana , memandang Encik Akmal meminta Ieka buat entry untuk guys nah amik nihh hahaha

(( Ikhlas ni nak buat entry ))

ok Ieka cuba search dekat ig dan akhirnya Ieka jumpa lima sahaja
so kepada para para guys dekat luar sana korang boleh shopping sepuas puas sehati* see sampai tersalah taip ahahaha bukan sehati tau tapi hati :p korang jangan ingat lelaki tak reti shopping lelaki zaman sekarang dorang pun suka shopping mengalahkan mak jemah *betul tak ??


Jom Ieka meperkenalkan satu persatu shopping site yang menjadi kegemaran lelaki  untuk gegirls yang nak bagi birthday present pun boleh jugak usha sini

  
Rare Distro ni memang dia jual snapback , kalau korang tengok ig dia snapback dia lawa lawa tau lagi lagi snapback rebel 8 .. Kalau ada guys yang berkenan dengan snapback boleh shopping dekat sini , harga dalam rm 200 ke bawah .. dan kalau korang nak tahu snapback dia limited edition tau ..


Ada tak dekat sini tengah mencari hoodie's ? kalau korang nak tengok hoodie's lawa lawa boleh lah shopping dekat sini , harga dia boleh tahan murah tapi sorry Ieka tak sempat usha lagi hehe .. so kalau korang nak tahu harga dia semurah mana korang boleh jejalan dekat Liqqs ig ..


Wah nama mcm James Bond haha tapi ini Bond Streets ok , Bondstreets menjual baju yang terbaik dari ladang .. harga ? Ieka tak pasti cuma boleh tahan lawa lah baju baju dia so kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh la pergi BondStreets ..


Korang mencari kasut ? haa waddebercollecti ada menjual pelbagai kasut untuk guys so korang boleh lah bergaya dengan secantik waddebercollecti ..

dan last sekali 


Yo Yo waddup man ? you want to be styling bereau ? yeayy ig Fashionupyourlife menyediakan perkhidmatan style like bereau .. so apa tunggu lagi jom follow bebanyak ...


p/s : This nov nak gerak ke Beijing dengar khabar bila musim november cuaca menjadi sejuk malam 15 degree celcius dan malam 5 degree celcius gila sejuk ..

4 orang komen :

Akmal Halim said...

tq ye ieka buat post ni..nanti sy terjah kedai ni satu2..hee :P

Ieka Farhana said...

terjah jangan ta terjah ehehe

Farah Waheda Wahid said...

nice sharing dear...

luqman lutfie said...

tq sgt! saya mmg cari butik on9 lelaki nih..huhuhu..