HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 26 September 2013

Style Your Phone

Assalamualaikum

Wah semenjak dua menjak ni Ieka macam  suka update pasal "Shopping Site Online" kan ? yelah daripada tak meng-update pape .. Daripada nak menunggu idea datang memang tak ah cuba kalau wifi takde seminggu confirm idea mencurah curah bagaikan air terjun .. tapi bila log in jee terus jadi blank alaaa perkara  biasalah tu kan ? Okay daripada Ieka membebel panjang lebar lagi baik kita teruskan tajuk harini ...

Mesti dekat sini korang dah banyak pakai "smartphone" kan tak kira dari nokia ke , sony ke , samsung ke tapun iphone ..*pandang sepi dekat blackberry huahuahua .. Sososososo harini Ieka nak kenalkan dua insta yang menjadi pilihan remaja masa kini .. Eh yang bukan remaja pun boleh , jadi harini Ieka tak pilih kasih tau Ieka update untuk para para guys sekali .. Wah terharukan ? 

Tanpa membuang waktu yang ada Ieka nak memperkenalkan Style Casing yang menjadi idaman seluruh wanita di dunia ini .. *sorry ladies first okay ..






Mini Candy Craft menjual custom made cases . Ieka jumpa dekat ig kak Linda Roslan , so bila Ieka masuk je wahhh terus rasa macam nak makan . Kenapa rasa macam nak makan ? kalau korang tengok casing dia betul betul macam chocolate . Harga ? tidak pasti tetapi kepada sesiapa yang berkenan nak buat custom made ni korang boleh follow ig Mini Candy Craft .. dan yang pasti boleh pilih theme sendiri . Wahh macam best kan ? so tunggu apalagi jomlah singgah di Mini Candy Craft .. haa lagi satu if korang rasa macam tak berkenan dengan custom made dia korang boleh bagitahu jangan diam je , in sha allah dorang akan layan korang semana mampu yang boleh ..



Tarrarr Konsetostore juga menjual custom made cases dari guys , kalau gegirl berminat jugak boleh beli .. Kalau korang tengok casing dia ni perghhh memang lawa sangat , so kalau korang tengok mesti nak beli sekali .. Harga ? for not sure sebab kalau korang nak tahu boleh lah whatsapp kalau taknak whatsapp pun korang boleh email ikut korang punya keselesaan lah .

Ohh ye lagi satu bling ur casing ada buat giveaway (happy birthday)

Photo: Nak bagi phone case percuma hari ni untuk 3 orang yang bertuah..sempena hari jadi saya. 

Caranya senang je..like, share post ni dan komen kat bawah jenis model phone anda. 

=) 

Good luck

caranya senang pergi dekat laman web bling ur casing tuh pastikan korang like page dulu ..

then cari gamba di atas tuh ..
- like gamba di atas
- share gamba di atas tuh
- komen dekat bahagian komen tuh korang pakai phone apa ?

in sha allah kalau korang di antara tiga orang bertuah tuh akan dapat custom made secara percuma cepatlah tunggu apa lagi ..


SELAMAT BER-SHOPPING ..

5 comments:

Mime MF said...

ha boleh hias hp comey² nt..>.<

Ieka Farhana said...

kan ? siap boleh makan lagi hahaha

cik didiey said...

comel!!!! suka sangat!

Akmal Halim said...

lawa2 Casing2 tu :D

pha is said...

x pernah pasang casing pun kat phon pha is.. biar bogel gitu je.. hehehe