'Bangla' Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang (( Wordless Wed #10 ))

Assalamualaikum ..

bagi sesiapa yang sudah tahu ataupun masih belum tahu meh Ieka nak habaq mai dekat twitter sekarang tengah trending pasal 'Bangla' tak kurang jugak di wechat .. Bangla nowdays lebih horny kan ? Ieka tak pasti kalau Malaysia lebih aman , tapi Ieka doa doakan aman lah ..

Serioustalk dah lama tak naik bas pergi bandar joho bahru tadi sekali masuk bas bangla penuh , wait wait Ieka memang dekat luar negara ke macam mana sekarang ni .. ? wah tak payah membazir duit beli tiket flight .. ehehe lari tajuk pulak ..

so jom tengok apa pendapat anak muda pasal 'bangla' ni

 bawah ni conversation Ieka dengan cousin ..


opppsss kantoi belakang tuh pakwe kita hahaha XD

ni TL di Wechat





bila baca dekat TL wechat terus usha twitter pulak hahaha XD




macam kelakar pun ada .. so apa pendapat korang sebagai blogger malaysia ?


3 orang komen :

rodiyatul akmar said...

awak , dorang cakap kan cerita bangla rogol budak kolej tu tak betul lah . entah lah . :D

Cheida_Mymee said...

dengar cite benda ni palsu...
x pasti kebenarannya.. wallahu..
tapi apa pokn kerajaan kena bendung dan ambil tindakkan atas kebanjiran warga asing dkt negara nih..
smua klng dan majikan asyik ambil pekerja asing..
sshlah.. dah diorg tu mendatng bnyak masalah sosial dgn jenayah...

Sally Samsaiman said...

dah tak aman dah Malaysia ni -__-'