HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 31 October 2013

New Life New Family And New Friends


Assalamualaikum

Hye kalian semua ..

Wah dah lama tak update bukan kata seminggu tak update hampir sebulan .. Bulan lepas duduk bersembang dengan blogger kita FD .. haha saje takde kerja ..




saje mesra alam jeng jeng korang dah nampak sebab utama Ieka dah lama sangat tak update dan sebab kedua memang busy sangat .. act Ieka tak sombong kalau korang nak tahu semana friendly Ieka boleh lah follow twiiter Ieka hehehe promot promot ..

Busy apa eh sampai dah nak sebulan tak update ? 
so mari dekat mari rapat Ieka nak cerita hehe ..


Tajuk Ieka malam ni macam serious kan ? actually tinggal lagi 24 hari Ieka nak tinggalkan JB dan mula menetap di negeri orang dan negeri orang tu takde jauh mana tapi agak jauh dipelusuk dunia .. Jauh daripada ibu ayah cuma ada kawan , tu kawan baru mungkin rasanya sekarang Ieka perlu hidup berdikari kot yelah Ieka dah setahun duduk berehat di rumah so dah tiba masanya perahkan otak balik dan jari ni tak sabar nak amik pulun pulun assignment hahaha tamaknya .. 

mesti korang tertanya mana lah Ieka akan pergi lepas tinggalkan JB ? cewahhh bunyi dia macam nak tinggal dekat Korea (( tempat harapan nak sambung phD )) huhuhu anyway tanak bagitahu cuma Ieka boleh bagi clue jee , Ieka akan sambung belaja tapi dekat tempat Ieka belaja tu ada dua orang blogger perempuan study sana .. nak kata dua dua femes ? boleh lah femes sebab yang sorang tu penah jadi review pilihan abang ben ashaari .. teka ah teka ah kalau dapat teka Ieka bagi choki choki .. hmm in sha allah kalau takde aral melintang Ieka akan belaja sana selama 3 tahun .. korang doakan Ieka supaya dipermudahkan urusan okay ? 


p/s : rasanya tu jee na bagitahu takpe nant kalau ada benda menarik Ieka update in sha allah Ieka takkan pernah lupakan korang (( silent readers ))

3 comments:

Erah said...

x kisah belaja mana2x pun. asalkn pndai jga dri k. good luck!

Ieka Farhana said...

Erah : terima kasih :)

Nurfaezah Abdullah said...

goodluck :)