Thanks Silence Readers Dan Salam Maal Hijrah


Assalamualaikumm

Petang tadi Ieka terkejut bila bukak post view dan latest update


// klik untuk tumbesaran \\


pada awalnya Ieka tidak percaya yelah selama ni Ieka dah lah "malas to the max" update pun ikut mood , adakah Ieka sedang dipermainkan oleh pakcik blogger ni ? hahaha tapi bila Ieka tekan overview ....




// klik untuk tumbesaran \\

yupss ternyata Ieka tidak kena tipu dengan pakcik googlee ..
dan terima kasih kepada silence readers yang sudi singgah blog Ieka yang tak seberapa ni .. 

ntah bila lagi dapat viewers macam tuh lagi kan ? 
maseh awww masehh awww ..

ouh dan nak ucapkan salam maal hijrah kepada semua umat muslimin dan muslimat ..


p/s : rasanya tu jee kot Ieka na update 


9 orang komen :

Lyeen De Syifa said...

wah..silent readers ni kita secret admirer la kan...ahahha..:D awk..blog awk cntik..kita tiba2 jatuh cinta..:D

Ieka Farhana said...

Lyeen De Syifa

hehe .. wahhh wahh mana ada cantik biasa biasa sahaja btw thanks tau cik lyeen

Nurfaezah Abdullah said...

wow bestnye got high PV ^^

Bro Nasa said...

mantapkan seo lagi..pasti gempak blog ni..dah cun blog nih...

Ieka Farhana said...

Nurfaezah Abdullah

hee biasa biasa tuhh takde gempak mana punn hee

Ieka Farhana said...

Bro Nasa

aah betul tuu bro nasa .. saya punya dari segi seo agak kurang tapi in sha allah saya cuba :)

Elih Japahar said...

Wah, kalau trafik ni dtgnya dr google search maknanya, inilah yg dipanggil 'organic traffic'...keep it up, inilah teknik seo yg perlu diamalkan kalau nak trafik organik..

Ieka Farhana said...

Elih Japahar

ohh yeke ? blurrr sebentar wah banyaknya Ieka tatau pasal seo site nii kenapa amik serious ni hehe

Amirah Azman said...

PROMOSI SHAWLS HALFMOON 2 LAYER GLITTER + CHIFFON RM25 ONLY
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/11/shawls-halfmoon-2-layer-rm2500-only.html