Wordless Wednesday #10 : Bangunan Pelik

Assalamualaikum

Harini kita lending lagi dalam Kota Beijing , korang bosan iye ? okok in sha allah ada masa Ieka update selain dari Beijing ok ?

Kalau korang jejak di bumi Beijing mesti korang akan jumpa bangunan bangunan pelik ..

antaranya ..




CCTV Building 



kalau korang pandai cuba teka tu apa ? anyway kalau korang datang sana mesti nak tengok sarang burung .. oppsss bukan sarang burung tu tapi sarang burung yang kat atas tu ehehe ..

 

Hotel Pangu 7 Star  (bentuk naga)

kalau korang pergi sana Shopping Mall dorang lagi bertaraf tinggi like Pavillion macam tuh takde lah petak jee dalam satu masa

 
 bangunan dorang buat semua nampak pelik tapi menarik tau ..


0 orang komen :