2014 Is Nothing




Assalamualaikum

Selamat tahun baru masihi 2014..

tepat jam 12 am tadi maka bermulalah segala bunyi bunga api yang memekakkan telinga dan Ieka terselamat kerana dekat PSIS takde orang buat haha cuma mendajal pergi ketuk pintu orang adalah hihihi ..

dan yang pasti dimana mana laman sosial seperti Facebook , Twitter , Instagram , Wechat dan juga tidak ketinggalan laman web Blog juga memenuhi ruangan "Azam 2014" .. 

Dahulunya bila datangnya tahun baru Ieka orang paling esaited nak update azam tahun baru btw semalam masa kelas Comunicative English sir ada cakap

2013 hanya tukar no jadi 2014 .. tidak semestinya tahun baru kena ubah something bila bila pun masih boleh berubah .. perlu ke tunggu tahun baru kita nak ubah ? i think tak payah rasanya ...


something like that lah hihihi ..
yess memang Ieka sedar apa yang sir cuba sampaikan tu memang betul 
yezza kita tak perlu tunggu tahun baru untuk berubah .. bila bila masa bila dah bersedia in sha allah kalau nak berubah tuhan akan beri petunjuk ..

tak salah siapa yang ada azam untuk tahun baru ni ...
sekurang-kurang azam tahun baru dapat membantu korang ke arah yang lebih baik ..

 selamat tahun baru kepada readers ...

 

1 orang komen :

Chot said...

agreed..xperlu tggu tahun baru, asal berniat je baik terus buat..takut-takut tak sempat